Postat în original de pablito @ Jan 26 2006, 02:30 AM) [post=9396
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
-> in primul rand, as vrea sa te felicit draga mobshop pentru faptul ca lucrezi pentru cineva care a luat ideea de la niste baieti FOARTE tineri care au facut primul magazin virtual de mobila din Romania.
-> in al doilea rand as vrea sa te felicit si pentru faptul ca faci tot ce iti cer sa faci pentru a-i ajunge din urma, nu conteaza mijloacele, chiar daca acestea includ copierea de texte si formate de pe situl concurent
-> in al treilea rand poti sa le comunici proprietarilor mobshop ca firma ce detine situl magazin-mobila.ro are o cifra de afaceri in ultimele luni de peste 100.000 euro lunar datorata doar 50% sitului si restul datorata tehnicilor de vanzare alternative aplicate, asadar poate iau si ei niste cursuri de vanzari si afla cum se face treaba.
-> in al patrulea rand, banii sunt ochiul dracului, iar in Romania scopul scuza mijloacele, dar sa stii ca raporturile alea pe care vrei sa le tot faci, si vad ca insisti cu tot dinadinsul, se cheama concurenta neloaiala si este interzisa prin lege, si nu cred ca v-ar conveni daca altii v-ar face voua asa.
-> in al cincilea rand, cu un buget de 1-2 euro pe zi cat probabil aveti voi la google nu o sa faceti nimic, insa daca-l mariti la 60 de euro pe zi cat cheltuie zilnic magazin-mobila.ro poate mai faceti ceva, asta asa pentru cei care cred ca numai datorita cuvintelor ascunse are vizitatori acel site si vinde, si daca ati aparea si prin ziare, cu articole dedicate sitului iar poate ati mai rezolva ceva.