Doresc un schimb de linkuri in sectiunea parteneri pentru site-ul http://www.mobshop.ro.
Eventual oferte in vederea plasarii unui banner publicitar.
Versiune printabilă
Doresc un schimb de linkuri in sectiunea parteneri pentru site-ul http://www.mobshop.ro.
www.murfi.com - interesa(n)t ?
Regret, dar trebuie sa renunt la parteneriatul cu tine, datorita faptului ca pe site-ul acesta practici SEO SPAM.
Nu sunt de acord cu aceasta tehnica, de aceea, dupa inserarea linkului catre tine, cand am observat cod ascuns in pagina ta, am scos linkul.
Succes in continuare pe drumul ales de tine, desi nu este nici unul corect, nici unul de durata sau de viitor.
Da...este adevarat ca de o sapt am introdus cuv. cheie ascunse.Citat:
Postat în original de toto @ Jan 9 2006, 01:48 AM) [post=8818
Principalul motiv este concurenta magazin-mobila.ro (plus inca vreo 3-4 site-uri fruntase pe cuv "mobila") care practica un spam grosolan si pe care l-am reclamat peste tot, inclusiv la google.
Nu se ia absolut nici o masura. Si sunt multe site-uri pe acest domeniu care practiva asa ceva. Site-ul daca ai observat este cat de cat optimizat si am cautat sa-l optimizez sa nu apelez la asemenea practici, dar vad ca nu se poate altfel.
Nimeni nu vede nimic....si indiferenta m-a impins sa fac asta. Sunt primul care vreau sa renunt a asa ceva, dar momentan site-ul trebuie sa aiba viz.
Sa nu mai zic ca astept de 2 luni ca si]
Regret, dar trebuie sa renunt la parteneriatul cu tine, datorita faptului ca pe site-ul acesta practici SEO SPAM.
Nu sunt de acord cu aceasta tehnica, de aceea, dupa inserarea linkului catre tine, cand am observat cod ascuns in pagina ta, am scos linkul.
Succes in continuare pe drumul ales de tine, desi nu este nici unul corect, nici unul de durata sau de viitor.
[/QUOTE]
Da...este adevarat ca de o sapt am introdus cuv. cheie ascunse.
Principalul motiv este concurenta magazin-mobila.ro (plus inca vreo 3-4 site-uri fruntase pe cuv "mobila") care practica un spam grosolan si pe care l-am reclamat peste tot, inclusiv la google.
Nu se ia absolut nici o masura. Si sunt multe site-uri pe acest domeniu care practiva asa ceva. Site-ul daca ai observat este cat de cat optimizat si am cautat sa-l optimizez sa nu apelez la asemenea practici, dar vad ca nu se poate altfel.
Nimeni nu vede nimic....si indiferenta m-a impins sa fac asta. Sunt primul care vreau sa renunt a asa ceva, dar momentan site-ul trebuie sa aiba viz.
Sa nu mai zic ca astept de 2 luni ca site-ul sa fie inscris in dmoz.
mobshop mai bine incercai sa il optimizezi cum trebuie sau sa ceri sfatul..decat sa folosesti asemena modalitati.
De ce nu faci un studiu de caz? Mai ales ca e un magazin online si sint seo-pisti pe forum care detin asemenea site-uri Web.
Probabil ca o sa castigi acum....dar mai tarziu sigur o sa pierzi.
Nu mi-am propus sa tin cuvintele cheie ascunse o viata.Citat:
Postat în original de Krumel @ Jan 9 2006, 11:17 AM) [post=8835
E doar o "tehnica" temporara. Cum voi mai castiga cateva pozitii le scot.
Astept cu mare interes update-ul de la Google, privind penalizarea site-urilor ce]
mobshop mai bine incercai sa il optimizezi cum trebuie sau sa ceri sfatul..decat sa folosesti asemena modalitati.
De ce nu faci un studiu de caz? Mai ales ca e un magazin online si sint seo-pisti pe forum care detin asemenea site-uri Web.
Probabil ca o sa castigi acum....dar mai tarziu sigur o sa pierzi.
[/QUOTE]
Nu mi-am propus sa tin cuvintele cheie ascunse o viata.
E doar o "tehnica" temporara. Cum voi mai castiga cateva pozitii le scot.
Astept cu mare interes update-ul de la Google, privind penalizarea site-urilor ce folosesc asemeanea tehinici.
<div class='quotetop'>QUOTE(mobshop @ Jan 9 2006, 01:10 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Principalul motiv este concurenta magazin-mobila.ro (plus inca vreo 3-4 site-uri fruntase pe cuv "mobila") care practica un spam grosolan si pe care l-am reclamat peste tot, inclusiv la google.[/QUOTE]
Ok, incerc sa te inteleg... Dar nu pot fi de acord... Ideea principala pe care trebuie sa o intelegi si tu si toti cei care recurg la astfel de tehnici, este ca pe termen lung, iti fac mai mult rau decat bine... Un site optimizat bine, cu continut de calitate, va avea mult, mult , de castigat pe termen lung... Este mai greu sa ajungi sus, insa este foarte usor sa cazi de acolo... Un site bine pus la punct, este mult mai solid decat orice alt site cu spam, etc... Incearca sa gandesti, si dai valoare site-ului si afacerii tale pe termen lung, nu pe termen scurt... Altfel...
<div class='quotetop'>QUOTE(mobshop @ Jan 9 2006, 01:10 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Nu se ia absolut nici o masura. Si sunt multe site-uri pe acest domeniu care practiva asa ceva. Site-ul daca ai observat este cat de cat optimizat si am cautat sa-l optimizez sa nu apelez la asemenea practici, dar vad ca nu se poate altfel.[/QUOTE]
Tinta ta nu este depasirea acelor site-uri prin orice metoda... tinta ta este obtinerea unui site de calitate... Si crede-ma ca Google, stie sa faca diferenta, si o va face la un moment dat... Tu nu trebuie sa faci ca ceilalti... Trebuie sa speculezi slabiciunea lor, si sa privesti faptul ca ei practica spam ca pe un avantaj pe care il ai in fata lor... Think again !
Sa nu mai zic ca astept de 2 luni ca site-ul sa fie inscris in dmoz.
[/QUOTE]
Repet... Nu te mai uita in curtea celorlalti ca sa copiezi greselile.. Ia DOAR ce e mai bun... Referitor la DMOZ, motivele pot fi multiple.. Cu rabdarea treci marea.. Poate nu ai inscris la categoria potrivita, poate au fost editorii plecati cu capra la raze, poate chiar au observat ceva "aiurea" la site si din acest motiv te-au banat ... Asta , asa,ca sa iti dea de gandit... Tu crezi ca acum te va aproba vreun editor care observa spamul ??? te inseli.. Vei mai astepta 10 luni...
Un sfat prietenesc.. renunta la tot ce nu e corect, optimizeaza cat mai mult si bine, si rabdare si tutun.
Succes!
Ce faci daca esti si tu printre ele?
Google o sa faca miscari in privinta Seo Samming-ului.
;)
Citat:
Postat în original de mobshop @ Dec 30 2005, 02:06 AM) [post=8548
Cand scotii cuvintele ascunse, as dori un link exchange cu [url="http://www.casaonline.ro"]Casa O]
[/QUOTE]
Cand scotii cuvintele ascunse, as dori un link exchange cu Casa Online.
Merci,
Ciprian.
Urmaresc cu interes forumurile de specialitate si cam tot ce tine de acest domeniu, si sper sa fiu pe faza atunci cand se va produce "nenorocirea".Citat:
Postat în original de Krumel @ Jan 9 2006, 11:27 AM) [post=8839
Perfect adevarat. Dar cum le explic partenerilor mei asta ? Cuvinte cheie aduc vizitatori si vanzari.Citat:
Ok, incerc sa te inteleg... Dar nu pot fi de acord... Ideea principala pe care trebuie sa o intelegi si tu si toti cei care recurg la astfel de tehnici, este ca pe termen lung, iti fac mai mult rau decat bine... Un site optimizat bine, cu continut de calitate, va avea mult, mult , de castigat pe termen lung... Este mai greu sa ajungi sus, insa este foarte usor sa cazi de acolo... Un site bine pus la punct, este mult mai solid decat orice alt site cu spam, etc... Incearca sa gandesti, si dai valoare site-ului si afacerii tale pe termen lung, nu pe termen scurt... Altfel...
De o sapt de cand am introdus aceste cuvinte vanzarile au crescut cu peste 30%.
Tinta mea nu e dapasirea acestor site-uri ci vanzarea. Daca as fi pe prima pagina duv cuv. "mobila" ar fi ok.Citat:
Tinta ta nu este depasirea acelor site-uri prin orice metoda... tinta ta este obtinerea unui site de calitate... Si crede-ma ca Google, stie sa faca diferenta, si o va face la un moment dat... Tu nu trebuie sa faci ca ceilalti... Trebuie sa speculezi slabiciunea lor, si sa privesti faptul ca ei practica spam ca pe un avantaj pe care il ai in fata lor... Think again !
Target-ul meu sunt genul de clienti care nu au timp pt vizitarea magazinelor de profil si nici 'plimbatul' pe net.
Site-ul nu a fost proiectat pe aceasta idee. Dar dupa vreo 2 luni fara rezultate pe calea cea buna, am inceput sa 'copiez' de la cei care vand.
Am facut un topic si la "Studii de caz"..astept acolo aventualele sfaturi, si va promit ca cel care imi va da o solutie viabila... nu de genul asteapta x ani pana cand vei reusii...atunci voi ]
Ce faci daca esti si tu printre ele?
Google o sa faca miscari in privinta Seo Samming-ului.
;)
[/QUOTE]
Urmaresc cu interes forumurile de specialitate si cam tot ce tine de acest domeniu, si sper sa fiu pe faza atunci cand se va produce "nenorocirea".
Perfect adevarat. Dar cum le explic partenerilor mei asta ? Cuvinte cheie aduc vizitatori si vanzari.Citat:
De o sapt de cand am introdus aceste cuvinte vanzarile au crescut cu peste 30%.
Tinta mea nu e dapasirea acestor site-uri ci vanzarea. Daca as fi pe prima pagina duv cuv. "mobila" ar fi ok.Citat:
Target-ul meu sunt genul de clienti care nu au timp pt vizitarea magazinelor de profil si nici 'plimbatul' pe net.
Site-ul nu a fost proiectat pe aceasta idee. Dar dupa vreo 2 luni fara rezultate pe calea cea buna, am inceput sa 'copiez' de la cei care vand.
Am facut un topic si la "Studii de caz"..astept acolo aventualele sfaturi, si va promit ca cel care imi va da o solutie viabila... nu de genul asteapta x ani pana cand vei reusii...atunci voi revenii pe calea cea dreapta.