Aaa... acum cateva zeci de minute m-am uitat la trailerul asta YouTube - Facebook movie 'The Social Network' Trailer si categoric trebuie sa vad filmul! Gandindu-ma putin a venit ideea sa va invit si pe voi. Postez aici deoarece este in ton cu ideea threadului. Am motive serioase sa va invit: unii dintre voi m-ati ajutat cu sfaturi ( si nu numai ), altii cu fel si fel de informatii si datorita atitudinii membrilor Seopedia sunt ferm convins ca ma voi simti bine daca mergem impreuna la film. Este o invitatie destinata Bucurestiului deoarece nu am timp sa ma deplasez in alte orase. Si este o invitatie la film deoarece scopul este sa va cunosc offline intr-o ipostaza obisnuita si chiar sa ne distram! Ce parere aveti? Cine se baga??? ( preferabil saptamana asta deoarece sunt nerabdator ).
PS: Vorba asta cred ca spune multe:
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Bucurestiul face discriminare
Cei discriminati de prin provincie facem o sesizare pentru combaterea discriminarii?
Poate prindem fonduri UE pentru asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Deci cand mergem sa il vedem? Eu l-am vazut dar trebuie sa il vedem si impreuna. Mergem, ne uitam la film si apoi discutam intr-un pub sau cum doriti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)