Doro, eu as veni cu drag dar ceilalti au devenit sobolani de biblioteca si le este frica de nou...
Doro, eu as veni cu drag dar ceilalti au devenit sobolani de biblioteca si le este frica de nou...
Da, confirm, eu sunt sobolanita sefa. De fapt mie mi-e frica sa nu bea fii-miu prea multa bere la intalnire![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ok... incercam si eu. Tot vad ca se bat apropouri privind o intalnire dar nimeni nu zice ceva concret: bai, ne vedem maine.
Ah , dintre toate vinerile alegi asta... a, confirm/infirm pe miercuri/joi ... sorry , oricum mi-ar placea sa ne vedem noi seopedistii
.
Eu n-am cum sa vin la 18:00 vineri, inca sunt la munca. Dar dupa 20:00 as putea sa vin. Sunt curios cum evolueaza lucrurile...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
astia mai mici in grad au voie? sau doar oameni mari
?
Se poate un poll? Cu cateva date pentru acest topic? Model: 1. sambata 9 aprilie, 2. sambata 16 aprilie, 3. sambata 32 aprilie 2020
Astfel incat sa se poata vota si alege o data pentru intalnirea din Bucuresti.
Cred ca e mai usor sa stabilim o data, in care pot veni cat mai multi. Si dupa alegem locu, cine da de baut, si cine aduce animatoarele!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Se organizeaza recent vreo intalnire in Bucuresti?
Daca se organizeaza vin si eu![]()
( disponibilitate maxima in weekend )
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)