din experienta iti recomand ghesi.ro
din experienta iti recomand ghesi.ro
tracert-ul tau e defect
Nu stiu la ce te referi tu ca ar fi reselleri, probabil serverele nu sunt ale lor ci inchiriate, curentul de asemenea nu, spatiul o fi si el inchiriat, deci intr-adevar revand... cu valoare adaugata. Tracert-ul meu zice ca ar avea multiple servere in multiple locatii, Romania, SUA.
Nu ai suficiente dovezi sa spui ca edomenii e reseller. Intr-adevar cei de la edomenii folosesc servicii SourceDNS dar pana la a fi catalogati ca reselleri mai e distanta. Sau probabil reseller are alte semnificatie la tine.
Iti ofer eu hosting daca vrei. 100E/an, 1GB/10.000 bandwidth, PHP, MySQL, e-mail accounts, ftp, mai putin ssh.
Prin PayPal se poate si de la MxHost. Daca le ceri asta, probabil ca o sa te serveasca desi tin minte ca existau probleme legate de facturarea banilor primiti prin PayPal.
Recomand MX desi multi nu-s de acord cu ei, pana acum au fost f prompti in rezolvarea problemelor si de la o vreme s-au "stabilizat", apar probleme foarte rar si in majoritatea cazurilor nu din cauza lor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)