As dori sa aflu cateva statistici despre cate persoane cumpara cu PayPal de pe magazinele online din Romania. Sunt indecis daca sa adaug sau nu plata cu PayPal pe magazinul meu.
As dori sa aflu cateva statistici despre cate persoane cumpara cu PayPal de pe magazinele online din Romania. Sunt indecis daca sa adaug sau nu plata cu PayPal pe magazinul meu.
Extrem de putini sunt cei care cumpara cu PayPal la noi in Romanaia. Utilizatorul de rand nici nu stie ce e ala si daca ar sti nu ar plati cu asa ceva !
Plata prin sms, e o metoda destul de acceptabila si la indemana romanului.
eu vand cartele prepay cu paypal la fastpay.ro si pot sa spun ca se vand
intrebarea ta e destul de grea daca vinzi de exemplu mai stiu eu ce produse de lux, daca ai marfa vandabila pe anumite segmente eu zic ca se vinde si cu paypal.
depinde foarte mult de segmentul de piata al magazinului tau.
de exemplu la hosting/domenii, electronice si aparatura electronica mi se pare convenabil si cred ca merita implementarea platii prin paypal, iar utilizatorii din acest segment cu siguranta il vor folosi (evident nu in proportie de 100%).
daca magazinul tau vinde haine pentru bebelusi, haine pentru fete in niciun caz nu merita implementat sistemul paypal pentru ca utilizatorii de genul acesta nu sunt familiarizati sau in cunostinta de cauza si prefera plata traditionala in sistem ramburs sau in cel mai fericit caz plata cu cardul online.
eu gasesc folositoare plata prin paypal pentru ca nu mai mi se percepe comision la withdraw si nu mai astept 2-3 zile pana imi vin banii ca sa pot face cumparaturi cu ei. la plata prin paypal totul se realizeaza in cateva secunde, comanda este confirmata si livrata.
Ultima modificare făcută de memelea; 27th July 2010 la 16:00.
editat
Ultima modificare făcută de Krumel; 27th July 2010 la 22:33.
Mi se pare mie sau tu faci spam aici? Era suficient daca lasai linkul, fara nspemii de keyworduri
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Imi cer scuze pentru "spam", thread-ul e pe bune, chiar sunt interesat de acest aspect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)