Webfactor. Au mai fost mici probleme (ca la toate hosturile), dar suportul e excelent.
Webfactor. Au mai fost mici probleme (ca la toate hosturile), dar suportul e excelent.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Alecs... e prea bine pus anchor-ul, nu de alta!![]()
Titlul la link-ul cu eDomenii l-a pus automat vbulletin, asa ca l-am editat eu, pentru ca nu era relevant.
In ritmul asta, cu atatea link-uri in primul thread, forumul asta o sa devina un loc de promovare ieftina - ceea ce nu cred ca ar trebui sa se intample.
Anchor-urile se pun automat de catre forum, fiind extrase din title-ul paginii catre care se face link.
Feature-ul face parte din VbSEO.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Webfactor răspunde imediat când ai o problemă? Incredibil, până acum am auzit exact opusul. Eu nu pot să recomand decât unicul lucru pe care l-am mâncat până acuma: mxhost- am de 2 ani la ei host, în ăştia doi ani nu am avut NICI O PROBLEMĂ, de două săptămâni însă nu pot să zic că există zi în care să nu fie serverul down sau overloaded. Bun, şi să zicem că renunţ la mxhost pentru că vreau un host unde să nu mai pice de loc- există vreo alternativă?!?! Firmă românească în nici un caz..
Totusi nu vad ce e asa rau daca sunt promovate firmele seriose din Romania care se ocupa de webhosting. Altfel cum ar putea afla cineva care nu are tangenta cu domeniul asta ce firme sunt serioase si ofera servicii de calitate?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Poate m-am exprimat gresit. De fiecare data cand am avut o problema au reactionat repede. Nu pot sa generalizez. Poate doar am avut eu noroc.![]()
Sincer ma indoiesc sa gasesti. Si chiar daca ar apare unul, ar fi down a 2 a zi din cauza a prea multor clienti.
Adevărat, şi cum nu suntem în Anglia sau SUA nu se rentează nici să luăm din altă ţară. Ce ne facem? Rămânem cu Mxhost sau Webfactor.
Am mai auzit că şi ETP ar fi tari, dar cam scumpi pentru buzunarul meu cel puţin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)