Dintre toate prezentate mxhost prezinta cel mai bun raport pret/oferta de hosting. Prin cautarile mele am mai descoperit Servicii gazduire web, inregistrari domenii si design web . Stiti ceva de ei? Sunt OK?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Salutare,
Lucrez cu baietii de la alfaweb- actualii abonet.ro din ploiesti de 2 ani.Sunt super, suport si la 2 noaptea, uptime 99,9% ..chiar nu pica.Iar ca preturi de hosting numai vorbim..super ieftini si ca inregistrare domenii garantez ca sunt cei mai ieftini din toata tara.Nu am nici o legatura cu ei dar sunt buni![]()
eu am luat de romarg
Web Hosting Basic 3 suna destul de bine acum depinde si ce vrei sa faci cu el, eu il folosesc pentru pagina unei primarii. cateva informatii plus niste liste care le pun lunar, nu ii asa mare cerinta.
pentru 10 euro mi-sa parut destul de acceptabil.
Eu de 3 ani folosesc mxhost.ro atat pentru mine cat si pentru cienti mei si nu au fost probleme. Au un suport tehnic foarte bun.
Cum sa mai spus in acest topic, cred ca sunt cei mai buni in raport calitate/pret.
Cu MxHost si WebFactor am lucrat si eu in trecut si am fost multumit.
Pe care ii recomandati dar sa aibe server in SUA ?
Doresc sa inregistrez un domeniu .com si sa iau si hosting in SUA.
te ajutam noi bluewavehosted DOT com
serverele sunt in SUA si oferim si .com
As vrea sa achizitionez pachetul premium us de la claus.ro dar nu stiu cum e cu domeniul .com care este gratuit la pachetul asta.
Oare pe ce nume il inscrie, pe al meu sau pe al lor?
Pai cred ca cel mai bine e sa ii intrebi pe ei![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)