Chestia nasoala e ca nu le inregistreaza... doar le rezerva pentru diversi useri inexistenti si asa le tin ocupate fara sa plateasca vreun leu.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu stiu, tu personal daca incerci sa rezervi a doua oara acelasi domeniu, nu poti, partenerii rotld fac legea...E legal? Ar trebui analizate intervalele dintre doua cereri si vazut cat timp le din blocate fara a le achizitiona. Ulterior ar trebui raportati la ROTLD.
Anul trecut in ianuarie am luat 11 domenii prin eureg. Ca si numar total de licitatii cred ca am participat la aproximativ 25.
Pentru mine si-au facut corect treaba, ca si pret mediu pentru domeniu achizitionat cred ca am fost pe la 60-70 euro.
Am prins domenii bune cu peste 100 de rooturi, cate 20-30 de linkuri contextuale din ziare.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai si cum se poate face asa ceva? prima etapa in inregistrarea unui domeniu este rezervarea si apoi plata, cum poti inregistra un domeniu fara sa-l rezervi?RoTLD permite doar inregistrarea definitiva a unui nume daca a mai fost rezervat.
Eu ma refer la situatia cand rezervi un domeniu si din diverse motive nu il poti achita, expira din nou si vrei sa-l inregistrezi din nou si de data asta sa-l achiti.
Ce mi se pare aiurea e posibilitatea de a licita un domeniu care nu este inregistrat, cum e posibil sa vinzi ceva ce nu e al tau?
RoTLD permite inregistrarea directa a unui domeniu fara sa fie rezervat inainte.
RoTLD permite doar inregistrarea definitiva a unui nume daca a mai fost rezervat.Nu ne ajuta cu nimic daca repeti o propozitie, poate ne si indrumi cum sa procedam.RoTLD permite inregistrarea directa a unui domeniu fara sa fie rezervat inainte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)