Mxhost mai face chestia asta, primesti des email ca pentru o mai buna functionare s-a migrat contul pe alt server..
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Local, din 3 firme unde am avut cont de-a lungul timpului, toate 3 au migrat conturile pe alte servere, la un moment dat.Si nu le faci putina "reclama", ca sa-i evitam... ?
Mai exista si varianta la firme internationale sa alegi pachete in data centere din diferite zone de pe glob, US, Amsterdam, etc si atunci chiar daca migreaza nu ai probleme.
La mxhost intradevar se muta mereu de pe servere vechi pe servere noi, insa foarte rar se modifica si Ip-ul, migrarea se face cu acelasi IP care era alocat contului, si fara downtime vizibil.
Este normal ca sa se faca migrari, pentru ca sistemele de operare se tot schimba iar cele vechi devin vulnerabile.
Adrian - MXHOST
Eu am găsit pe România, câteva companii foarte bune dar greu am reușit să iau IP-uri dedicate din clase diferite. Actualmente am 60 de IP-uri din clase diferite, pe conturi diferite, servere dedicate cu IP-uri din clase diferite și ceva VPS-uri. Încă mai caut dar este destul de greu să găsești.
Daca nu ai inca la noi, ma poti contacta, avem cam 50 de clase diferite de IP in reteaua noastra.
Adrian - MXHOST
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)