Pentru ca webmasterul meu se pare ca este prea ocupat as dori ceva oferte de pret pentru...
1. high-heels.com.ro : magazin online de incaltaminte, gasesti aici produsele, sunt vreo 60. In mare, sa alegi ce vrei, pui in cos, sa nu ceara neaparat cont pentru a comanda, optiuni de plata si optiuni de expediere. daca are admin, adaug eu produse, preturi, poze, etc.
2. lenjerie.org : vreau sa fie blog, deci sa am posibilitatea simpla de a adauga notite, filme, poze, etc. probabil ca sunt softuri de gen. Aici am eu template, il vedeti, modificati, etc.
3. centrale-incalzire.ro: prezentare si magazin de instalatii. Sa suporte admin, adaug eu produse, preturi, caracteristici. model: centrale.ro sau vital-instal.ro. am eu template.
4. credite-ipotecare.com.ro : teoretic am eu template, vi l dau, traducem in romana, la fel, vreau admin sa pot edita si adauga produse si servicii bancare.
5. lenjerie-intima.org: este facut doar ptr google ptr expresia lenjerie-intima. chiar nu ma intereseaza ce contine si cum arata, teoretic linkeaza catre lenjerie.com.ro singura cerinta e sa scoata top 3 la lenjerie intima.
6. lenjerie-sexy.info, idem
Deocamdata atat, mai am si alte domenii. Incearca sa mi faci un "buget" ptr fiecare proiect in parte, si discutam pe baza lui. Neaparat astept preturi si portofoliu, nu discutam altfel.
Astept mail la serbanc [add] gmail [.] com, din weekend putem discuta si pe messenger serbancc, sau.. .PM
Cristian

Răspunde cu citat