Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Nu sunt fan, ca mi-au sters datele, ca "le-a dat o eroare". Dar stiam ca backupurile nu sunt treaba lor, asa ca nu am ce sa le fac.

- nu mai sunt out of stock, in plus chiar azi au promis ca vin cu servere noi (alte pachete)
- Serverul pus de mine ca exemplu e x86, nu ARM. Nu recomand ARM daca ai nevoie de mai mult decat nginx si php
- serverele au primit updates de securitate cand a fost cazul, clietii primesc mesaje cu ora la care se da restart daca nu isi fac singuri
- viteza nu e de SSD, e de reteaua lor interna
- banda garantata depinde de serverul pe care il cumperi. cel din exemplu are 250Mbps. De obicei merge mai repede

Altfel am avut si eu o problema de conexiune, retea etc. Am schimbat IP-ul serverului si asta a fost tot.

Ca avantaj major pentru site-urile lui Bogdan eu am calculat dimensiunea memoriei, nu procesorul. Ca presupun ca are site-uri de content. Si am ales ceva in bugetul lui.
Cum sa le "dea o eroare" ?!! Bun raspuns, ce sa zic.

In fine - orice face hostul, tu trebuie sa ai backups indiferent.

Legat de serverul propus, stiu ca e X86. Eu am folosit si ARM, sunt foarte faine daca (exact) rulezi nginx si php. Balancer, procesare paralela, stiu eu. Daca ai nevoie de procesare si nu te doare mult restul... e foarte ok (iar ca pret per cpu cycles, nu stiu daca exista ceva mai ieftin, mai ales cele cu multe ARM).

Am pierdut din vedere memoria; dar asa este, e important pentru Bogdan. Pe mine nu ma doare foarte tare memoria pentru ca folosesc alt gen de aplicatii care-s destul de light pe memorie. De obicei ma doare CPU si disk speed. Asa ca fiecare are preferinte proprii, in functie de ce ruleaza.