Imi puteti recomanda o firma ok de hosting din afara tarii? Vreau sa tin un site .com si as avea nevoie de o firma de gazduire cu preturi ok si servicii bune.
Multumesc
Imi puteti recomanda o firma ok de hosting din afara tarii? Vreau sa tin un site .com si as avea nevoie de o firma de gazduire cu preturi ok si servicii bune.
Multumesc
Am mai recomandat pe forum firma asta: hawkhost.com. Am de cativa ani, am avut si site cu trafic mare gazduit aici si pana l-am mutat pe un server dedicat hostingul asta a facut fata. Au si suport tehnic bun. Daca iti face cu ochiul firma asta vezi ca poti sa obtii reducere cu 30%.
Eu sunt client Hostgator de 6 ani. Cand am avut site-uri injectate, ei s-au ocupat sa mi le faca fara costuri in plus. Eu am pachet shared, de 14,20 dolari pe luna si e ok, mi-a tinut fara probleme si la spike-uri de trafic. Depinde si de traficul pe care preconizezi ca il vei avea.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am la NFOrce de 4-5 luni.
Nu sunt exceptionali, dar pentru nevoile mele sunt ok. Si suportul e ok.
Am avut 10 ani la DreamHost, au panou de control propriu.
Pentru primul an am platit o suma simbolica (cupon).
Nu mai CAUT content writer
Ma intereseaza mai mult pt servere dedicate, sa aiba costuri decente si suport ok...
hetzner, daca e vorba de un singur site pe care sa-l gazduiesti pe un server dedicat. Pentru un site mare care sa stea singur pe un server dedicat, Hetzner bate concurenta.
Daca vrei mai multe site-uri insa pe acelasi server dedicat, situatia se schimba, apar sute de alte oferte mai bune .
Da-ne mai multe detalii , prima oara oamenii au crezut ca vrei shared, abia apoi ne spui ca tu cauti solutie de server dedicat.
scaleway.com / online.net
ovh.com
contabo.com
godaddy.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)