daca era hostul meu nu imi bateam capu pe forum cu lucruri din astea, foloseam seo si alte metode
nimic despre backup la "shared"
e util de prezentat si in ce locatii sunt gazduite serverele (cele shared ca cele gazduite am vazut) si de ce e de incredere locatia respectiva
despre design nu e prea mult de zis fiind un template
preturile sunt asemanatoare cu ale altor companii, nici aici nu e mare lucru de imbunatatit
ca si idei de promovare, ori sa oferiti transfer gratuit de site sau hosting gratuit pentru diversi sau gratuit primele x luni, e greu sa-i faci pe oameni sa-si mute site-urile fara un beneficiu major
Vad ca insisti, uite aici!
Get social with us!minune, a disparut! Dar iata ca au reaparut cu link-urile catre paginile sociale ale .... celor de la whmcsthemes
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Fara nici o rea intentie. Am vazut ca ceilalti au depistat ca se fac modificari pe site in timp ce se discuta despre acesta, ceea ce ne da de inteles ca cineva citeste informatiile scrise pe acest forum si pune in aplicare. Considera un review din partea colegilor ceea ce scriu si nu un atac la adresa ta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)