20th January 2017, 21:51
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Chivu Mihai
Mihai, si eu am la fel ca tine.... am 15 gazduiri de la firme diferite....asta doar pt a culege cate un ip unic....iti recomand sa ramai asa.....
Ca sfat, eu am un docs in google, in care tin evidenta fiecarui site in parte, foarte usor..cu nume site, parole, expirari...etc...
E mai simplu un servers dedicat sau VPS....insa nu cred ca si dpdv
seo....
Nu-mi spune ca firmele mari, inclusiv cei care sunt membri pe aici si ofera servicii seo pentru diferite companii, isi tin site-urile de suport la 100 de firme. Pentru ca nu prea imi vine sa cred. Noua ne lipeste un know-how, dar poate ne ajuta cineva
21st January 2017, 01:27
Nu am auzit pana acum de site-uri pilon sau suport, dar presupun ca te referi la Tier1,2,3 si ca vrei sa faci un fel de PBN(private blog network)
Totul depinde de buget si numar de site-uri. Daca ai, sa zic 5 bloguri, le poti imprastia pe 5 hosturi diferite a $1/luna, fara a te incurca prea mult in detalii si cheltuieli.
Daca vorbim de 10+,
recomand ip-networx. com(no aff needed), pe care il folosesc de ceva timp. 25 usd/luna pt 10 site-uri, IP clase distincte. Asta e pachetul minimal.
Ai Cpanel, softaculos, backup zilnic, interfata comuna, management proiecte..etc. Totul rapid si safe.
Spor!
21st January 2017, 12:44
Ontopic: Reseller sau VPS?
- Reseller
Offtopic:
- Conteaza tot mai putin Ip-ul, dar tot mai conteaza, mai ales pentru siteurile satelit.