Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Reseller sau Server Privat

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit Reseller sau Server Privat

Detin mai multe site-uri, iar in acest an vreau sa dezvolt si mai multe. In principiu site-uri de suport, site-uri pilon sau nu stiu cum le mai numiti voi.

Nu daca este bine ca toate site-urile sa fie tinute pe aceleasi server sau cont de reseller, avand in vedere ca vreau ca site-uri de suport, cat si cele principale sa fie in acelasi loc.

M-am saturat sa am zeci de facturi, zeci de emailuri, sute de parole si...

Apreciez raspunsul fiecaruia, iar la alegerea firmei cu care voi colabora voi putea folosi link-ul de afiliat al unui membru.(In cazul in care nu am cont la ei)

Multumesc!

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Mihai, si eu am la fel ca tine.... am 15 gazduiri de la firme diferite....asta doar pt a culege cate un ip unic....iti recomand sa ramai asa.....
    Ca sfat, eu am un docs in google, in care tin evidenta fiecarui site in parte, foarte usor..cu nume site, parole, expirari...etc...

E mai simplu un servers dedicat sau VPS....insa nu cred ca si dpdv seo....
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    Mihai, si eu am la fel ca tine.... am 15 gazduiri de la firme diferite....asta doar pt a culege cate un ip unic....iti recomand sa ramai asa.....
    Ca sfat, eu am un docs in google, in care tin evidenta fiecarui site in parte, foarte usor..cu nume site, parole, expirari...etc...

E mai simplu un servers dedicat sau VPS....insa nu cred ca si dpdv seo....
    Nu-mi spune ca firmele mari, inclusiv cei care sunt membri pe aici si ofera servicii seo pentru diferite companii, isi tin site-urile de suport la 100 de firme. Pentru ca nu prea imi vine sa cred. Noua ne lipeste un know-how, dar poate ne ajuta cineva

CrisTee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    56
    Putere Rep
    18

Implicit

Nu am auzit pana acum de site-uri pilon sau suport, dar presupun ca te referi la Tier1,2,3 si ca vrei sa faci un fel de PBN(private blog network)
    Totul depinde de buget si numar de site-uri. Daca ai, sa zic 5 bloguri, le poti imprastia pe 5 hosturi diferite a $1/luna, fara a te incurca prea mult in detalii si cheltuieli.

Daca vorbim de 10+,
    recomand ip-networx. com(no aff needed), pe care il folosesc de ceva timp. 25 usd/luna pt 10 site-uri, IP clase distincte. Asta e pachetul minimal.
    Ai Cpanel, softaculos, backup zilnic, interfata comuna, management proiecte..etc. Totul rapid si safe.

Spor!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu am 4 conturi de reseller la Claus si nu ma doare capul, merg 99.99% UP, raspund rapid si rezolva... etc. Raport calitate/pret f bun ( in opinia mea)
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Eu am 4 conturi de reseller la Claus si nu ma doare capul, merg 99.99% UP, raspund rapid si rezolva... etc. Raport calitate/pret f bun ( in opinia mea)
    pai si cu ip-urile ce faci?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dobre Petronel Vezi Post
    pai si cu ip-urile ce faci?
    Am 4 IP-uri! Imi ajung in acest moment - am zis raport calitate/pret! Am incercat shared pe 50 de conturi diferite... nu a dat rezultate, VPS nu ma pricep, asa ca am mers pe resseler, resurse bune, IP dedicat.... asta e.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Ontopic: Reseller sau VPS?
    - Reseller

Offtopic:
    - Conteaza tot mai putin Ip-ul, dar tot mai conteaza, mai ales pentru siteurile satelit.

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Majoritatea siteurilor sunt pe conturi shared, deci impart IP-uri, astfel incat e discutabil cata valoare pune Google pe un IP dedicat.
    Dar da, daca faci PBN-uri sau chestii similare e necesar, insa in rest nu consider ca merita efortul. Daca ai un site de calitate Google va vedea asta, chiar daca esti pe IP cu inca 99.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Majoritatea siteurilor sunt pe conturi shared, deci impart IP-uri, astfel incat e discutabil cata valoare pune Google pe un IP dedicat.
    Dar da, daca faci PBN-uri sau chestii similare e necesar, insa in rest nu consider ca merita efortul. Daca ai un site de calitate Google va vedea asta, chiar daca esti pe IP cu inca 99.
    Tin sa te contrazic. In primul rand, serverul shared nu are un singur IP! De obicei pe un server se aloca o clasa intreaga de IP-uri, care mai apoi se pot aloca (sau nu, in functie de tipul contului cerut de client) pe fiecare cont de cpanel creat.

De asemenea, nu poti sa afirmi faptul ca IP-ul nu este un factor important SEO fara sa aduci argumente in acest sens. Cel mai bun exemplu este faptul ca google vede backlink-urile venite de pe acelasi IP ca fiind de pe un singur site. Ce sa mai spun de faptul ca IP-ul respectiv poate fi in black lists...

Mihai, ca sa raspund la intrebarea ta, decizia trebuie luata in functie de ce resurse vrei sa aiba serverul. Daca iei un reseller, vei avea limitari, iar daca va fi dedicat va merge brici! Cel mai bine iti poate face o evaluare firma de hosting

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dns privat si seo
    De Franco01 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd May 2015, 00:24
  2. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 13th December 2011, 21:49
  3. Continut public sau privat
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 31st October 2009, 13:39
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2009, 15:40
  5. Domeniu pe un server, site-ul pe alt server
    De soft în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2007, 14:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente