Salutare la toata lumea.
Am cautat pe internet informatii despre topicul deschis dar parca raspunsurile nu sunt complete pentru intrebarile pe care le am.
Asadar, am nevoie de un pachet bun (si accesibil ca pret) pentru un magazin online care va avea in jur de 2.000 de produse.
Aceste produse (cu descriere, imagini, etc.) se vor incarca/actualiza prin feed (probabil zilnic sau o data pe saptamana; voi decide ulterior)
Momentan nu pot da informatii cu privire la cati utilizatori vor accesa domeniul, stiu doar ca in spate va fi Prestashop + tema (Magento e mofturos cu resursele din ce am intele eu).
In mare parte am vazut ca se recomanda VPS, nu gazduire shared dar totusi nu inteleg urmatoarele:
VPS sa fie cu management? ce inseamna de fapt? chiar imi trebuie?
Sa aiba panoul de control? imi trebuie? (nu ma prea pricep la lucrurile astea)
Am mai creat cateva magazine online si un blog dar totul pe shared iar acolo aveam cPanel + cateva produse (sub 100).
De toata treaba asta ma voi ocupa eu, chiar daca sunt novice. De aceea am nevoie de cateva sfaturi, nu doar reclama la firma de hosting.
Pentru inceput as vrea sa reusesc sa rezolv dilema in care ma aflu.
Astept pareri, propuneri, sfaturi, sa-mi spuneti experienta voastra, etc.
Va salut.
PS: nu am resurse financiare nelimitate, altfel alegeam cel mai scump pachet si gata, terminam cu grijile. Totusi, nu-mi permit sa dau cateva sute de lei pe luna avand in vedere ca inca nu stiu cati utilizatori vor intra pe site si cati vor cumpara.
PSS: domeniul este pe .ro si gazduit la webfactor in momentul de fata dar, banuiesc, se poate muta (cu toate ca nu stiu s-o fac)![]()

Răspunde cu citat