Citat Postat în original de Stirbu Daniel Vezi Post
Salut, de mult timp am avut un plan de construire a unui site cu platforma wordpress pentru review firme de găzduire web.Am început proiectul,am cumpărat domeniul și un VPS pentru găzduire, am instalat platforma o temă corespunzătoare și un plugin pentru product review. Cam așa arată o mostră de articol imagine 1 imagine 2 acest post este doar de exemplu și doresc să știu ce ai fi interesat să apară în review, ce criterii te interesează după care să fac review-ul la site-uri. De asemenea m-ar mai interesa un plugin cu ajutorul căruia utilizatorii să îmi poată trimite reviewrile lor. Dacă există persoane interesate să colaboreze la acest proiect le aștept cu bucurie, vreau să realizez un site de calitate după care să se ghideze oamenii înainte să cumpere dintr-un loc sau altul. O zi bună
Exista un asemenea proiect, infohost.ro, si cred ca nici acela nu isi face treaba absolut deloc. E un domeniu mult prea sensibil, lucrurile se schimba constant(vezi firme care aveau suport ok in urma cu 2-3 ani si cum au ajuns sa isi trateze clientii cand au ajuns la un nivel mai ridicat) iar balacarerile si review-urile fake sunt cat se poate de autentice.

In plus, o nota acordata de x sau xx vizitatori de-ai unui site de review-uri este mai putin relevanta, asta pentru ca romanul incepe sa arunce cu pietre cand ii pica site-ul(asta desi el sta cu un site neoptimizat pe shared), vrea sa beneficieze de servicii conexe asta desi are hosting shared de 2 euro pe luna sau isi lauda providerul de hosting daca acesta ii accepta un site de filme online/download nu stiu ce.