Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Review găzduire

Afișare hibrid

Stirbu Daniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Locaţie
    Dofteana, Bacău
    Vârstă
    28
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit Review găzduire

Salut, de mult timp am avut un plan de construire a unui site cu platforma wordpress pentru review firme de găzduire web.Am început proiectul,am cumpărat domeniul și un VPS pentru găzduire, am instalat platforma o temă corespunzătoare și un plugin pentru product review. Cam așa arată o mostră de articol imagine 1 imagine 2 acest post este doar de exemplu și doresc să știu ce ai fi interesat să apară în review, ce criterii te interesează după care să fac review-ul la site-uri. De asemenea m-ar mai interesa un plugin cu ajutorul căruia utilizatorii să îmi poată trimite reviewrile lor. Dacă există persoane interesate să colaboreze la acest proiect le aștept cu bucurie, vreau să realizez un site de calitate după care să se ghideze oamenii înainte să cumpere dintr-un loc sau altul. O zi bună

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Stirbu Daniel Vezi Post
    Salut, de mult timp am avut un plan de construire a unui site cu platforma wordpress pentru review firme de găzduire web.Am început proiectul,am cumpărat domeniul și un VPS pentru găzduire, am instalat platforma o temă corespunzătoare și un plugin pentru product review. Cam așa arată o mostră de articol imagine 1 imagine 2 acest post este doar de exemplu și doresc să știu ce ai fi interesat să apară în review, ce criterii te interesează după care să fac review-ul la site-uri. De asemenea m-ar mai interesa un plugin cu ajutorul căruia utilizatorii să îmi poată trimite reviewrile lor. Dacă există persoane interesate să colaboreze la acest proiect le aștept cu bucurie, vreau să realizez un site de calitate după care să se ghideze oamenii înainte să cumpere dintr-un loc sau altul. O zi bună
    Exista un asemenea proiect, infohost.ro, si cred ca nici acela nu isi face treaba absolut deloc. E un domeniu mult prea sensibil, lucrurile se schimba constant(vezi firme care aveau suport ok in urma cu 2-3 ani si cum au ajuns sa isi trateze clientii cand au ajuns la un nivel mai ridicat) iar balacarerile si review-urile fake sunt cat se poate de autentice.

In plus, o nota acordata de x sau xx vizitatori de-ai unui site de review-uri este mai putin relevanta, asta pentru ca romanul incepe sa arunce cu pietre cand ii pica site-ul(asta desi el sta cu un site neoptimizat pe shared), vrea sa beneficieze de servicii conexe asta desi are hosting shared de 2 euro pe luna sau isi lauda providerul de hosting daca acesta ii accepta un site de filme online/download nu stiu ce.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Stirbu Daniel Vezi Post
    Am început proiectul,am cumpărat domeniul și un VPS pentru găzduire
    Buna,

Scuza-ma ca sunt cam off-topic, dar mi-a atras atentia...Ai urmarit special sa gazduiesti site-ul asta pe un VPS sau il aveai deja si l-ai folosit? Te intreb pentru ca nu o sa ai cine stie ce trafic pe site, era suficient un pachet de gazduire shared.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihaela. Vezi Post
    nu o sa ai cine stie ce trafic pe site, era suficient un pachet de gazduire shared.
    E posibil ca alegerea unui VPS vs Shared sa nu aiba legatura cu traficul. Eu vad mai multe motive pentru care as alege un VPS, chiar pentru trafic scazut.
    As enumera performantele, posibilitatea de a alege nginx / php7 / redis / memcache, posibilitatea de a vedea resursele necesare, monitorizarea etc.

Ontopic:
    Chiar in cadrul aceleiasi firme de gazduire, poti nimeri pe un server cu vecini foarte activi, asta inseamna pentru tine ca site-ul merge prost in mare parte din timp.
    Altul poate nimeri pe un server shared foarte relaxat, unde site-ul ii zboara. Cei doi vor avea pareri foarte diferite despre performanta hostului.
    De asemenea, raspunsurile de la support pot parea diferite, pentru ca unul cere sa afle de ce nu-i merge pluginul X pentru wordpress, fapt care n-are treaba cu hostul. Sau il cearta pe host ca nu mai are el spatiu pe disk si tot felul de minuni.

Dupa parerea mea, hosturile ar trebui testate de cineva cu experienta si bazat pe ceva indicatori, ceva masurabil si constant in timp, altfel site-ul va deveni un fel de "hai sa ne plangem ca are viata ceva cu noi".

Ce indicatori vad eu asa, fara sa ma gandesc prea mult:
    - conectivitate / latency fata de diverse puncte din tara
    - viteza - testat din diverse puncte
    - pret versus resurse la shared / vps / dedicat (dupa stabilirea unui punct de referinta, o medie ceva)
    - timp de raspuns la tickets in timpul orelor de birou si in afara orelor de birou
    - politici - daca accepta site-uri dubioase si/sau ilegale pe serverele shared
    - limitari (I/O, trafic whatever)

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    48
    Putere Rep
    24

Implicit

WP Reviewr Pro | User Based Review Plugin for WordPress - WordPress au si versiune gratuita
    Gazduirea e un domeniu cam subiectiv, la DespreGazduire vad ca ai pus nota mare la suport, insa stiu persoane care le-ar da nota 5. Cred ca se merita mai mult daca anunti din cand in cand si coduri promo, atunci poate ai mai mult succes.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2008, 20:57
  2. Review of my Review site :)
    De Zargan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 30th May 2007, 10:57
  3. gazduire
    De mariuslmm în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 11