mai are cineva probleme cu ei in acest moment? imediat sunt 24 de ore de cand site-ul e cazut
mai are cineva probleme cu ei in acest moment? imediat sunt 24 de ore de cand site-ul e cazut
da, site-urile sunt cazute. Mai am cateva luni si inchid al 2-lea cont cu Gazduire.com.ro - servicii de proasta calitate!
proasta calitate e putin spun. nici pana acum nu mi-au rezolvat problema
subscriu. Mai am un site gazduit la ei si nu merge...Cam asa e cand apelam la " cel mai mic pret din Romania"![]()
Ofer servicii de content writing !
nu cred ca sunt cei mai ieftini. am alte site-uri la nshost si platesc mult mai putin si totul e ok (exceptand problema de acum cativa ani)
Ultima oara cand au mutat un server au zis 24 ore si a durat 3 zile... sa nu te astepti sa se rezolve ceva pana luni, cand vin barosanii la serviciu... si in plus, atata timp cat "analizeaza cu atentie situatia" nu are cum sa se rezolve prea curand. Cu asemenea servicii, firma asta nici n-ar trebui sa mai existe...
Sfat: ai acces la fisiere, muta-ti site-ul pe alt host ca dureaza mult mai putin, in cateva ore esti up. Nu sta dupa astia, pierzi timpul si eventual si banii.
mike07, da, asa cred ca o sa fac
si mie mi-au zis ca analizeaza cu atentie situatia)))). le-am zis si eu ca parca vad ca luni se rezolva...ca no, acum e weekend
Si ale mele sunt down...am 3 conturi la ei, niciunul nu merge.
In plus, am avut 3 ip-uri la site-uri si acum vad ca toate sunt pe acelasi IP. Raspunsul lor a fost sec: le-am mutat pentru ca nu mai avem celelalte 2 clase. Daca vreti altele, trebuie sa le cumparati! Pe bune?! Mutam conturile cand vrei, unde vrem, fara sa instiintam clientul?!
Servicii pilaf!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Un lucru foarte important pe care un hosting bun trebuie sa il aiba, este suportul. Probleme, este inevitabil sa nu intalnesti in lumea web hostingului, dar cand echipa de suport iti vine imediat in ajutor, parca te mai indulceste un pic si cand vezi ca problema ti se rezolva imediat, deja uiti ca ai avut-o.
Cauta un furnizor de hosting cu suport bun, nu astia care iti raspund dupa 2 zile.
Bafta!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)