15th October 2010, 22:54
0 out of 1 members found this post helpful.
Un bisnitar de care sa va feriti
M-a contactat astazi o persoana care cauta un webdesigner asa ca i-am recomandat pe un prieten al meu care are cont si aici pe forum. Am continuat discutia cu el si mi-a propus sa ii scriu articole pentru un site de jocuri care a sustinut initial ca este al lui. Desi pretul oferit era cu mult sub cel al pietei am acceptat fiind vorba de 800 de bucati.
Prietenului pe care i l-am recomandat i-a dat sa ii lucreze un layout pentru locatii.net.
Ca de fiecare data cand primesc ceva de lucru, am incercat sa aflu cu cine am de aface. Mi-a spus ca nu mai are alte siteuri, desi are multe domenii. M-am uitat pe who.is si am observat ca locatii.net este pe un nume Eduard, din prahova, insa el sustine ca e din Buzau si il cheama Razvan Ciuc. Foloseste id-ul de messenger slash.slash69
Am mai gasit adresa lui de email si pe fenomenestranii.net
Am verificat si pentru domeniul siteului de jocuri pentru care vroia sa ii lucrez si am aflat ca este pe numele unei persoane din Targu Mures pe care dealtfel am si contactat-o printr-un email si i-am prezentat situatia.
L-am intrebat pe bisnitarul asta din nou daca este domeniul lui si a refuzat sa raspunda si a sarit la cearta spunandu-mi ca daca nu imi comvine gaseste si pe altii la pretul asta, ca u ma intereseaza pe mine daca el ia banii grosi si pe mine ma plateste mai putin sa fac munca lui.
Intrebandu-l si prietenul meu designer informatii personale acesta nu a vrut sa le ofere si refuzand sa ii lucreze, raspunsul lui a fost "banii mei avea serie chiar".
Ati mai avut careva probleme cu acest specimen? Incercati sa va feriti de el. Acestea sunt detaliile pe care am putut momentan sa le gasesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
[cumpar] Site de jocuri online
alte reclamatii la adresa lui
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Vad ca numele real e Andrioaie Razvan. Ciuc Razvan deci e tot un nume de cod pentru el. Mare mafiot.
Intr-o tranzactie cu un client pe care l-a tepuit a amintit adresa: "sos.Pacurari,nr 87,bl 475,sc B, et 4,ap 16 , Oras Iasi"
Ultima modificare făcută de edy12006; 16th October 2010 la 00:54.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
16th October 2010, 15:28
0 out of 2 members found this post helpful.
Am zis ca se poate inchide.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.