Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Un bisnitar de care sa va feriti

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Un bisnitar de care sa va feriti

M-a contactat astazi o persoana care cauta un webdesigner asa ca i-am recomandat pe un prieten al meu care are cont si aici pe forum. Am continuat discutia cu el si mi-a propus sa ii scriu articole pentru un site de jocuri care a sustinut initial ca este al lui. Desi pretul oferit era cu mult sub cel al pietei am acceptat fiind vorba de 800 de bucati.
    Prietenului pe care i l-am recomandat i-a dat sa ii lucreze un layout pentru locatii.net.

Ca de fiecare data cand primesc ceva de lucru, am incercat sa aflu cu cine am de aface. Mi-a spus ca nu mai are alte siteuri, desi are multe domenii. M-am uitat pe who.is si am observat ca locatii.net este pe un nume Eduard, din prahova, insa el sustine ca e din Buzau si il cheama Razvan Ciuc. Foloseste id-ul de messenger slash.slash69
    Am mai gasit adresa lui de email si pe fenomenestranii.net

Am verificat si pentru domeniul siteului de jocuri pentru care vroia sa ii lucrez si am aflat ca este pe numele unei persoane din Targu Mures pe care dealtfel am si contactat-o printr-un email si i-am prezentat situatia.

L-am intrebat pe bisnitarul asta din nou daca este domeniul lui si a refuzat sa raspunda si a sarit la cearta spunandu-mi ca daca nu imi comvine gaseste si pe altii la pretul asta, ca u ma intereseaza pe mine daca el ia banii grosi si pe mine ma plateste mai putin sa fac munca lui.

Intrebandu-l si prietenul meu designer informatii personale acesta nu a vrut sa le ofere si refuzand sa ii lucreze, raspunsul lui a fost "banii mei avea serie chiar".

Ati mai avut careva probleme cu acest specimen? Incercati sa va feriti de el. Acestea sunt detaliile pe care am putut momentan sa le gasesc.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[cumpar] Site de jocuri online
    alte reclamatii la adresa lui

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Vad ca numele real e Andrioaie Razvan. Ciuc Razvan deci e tot un nume de cod pentru el. Mare mafiot.

Intr-o tranzactie cu un client pe care l-a tepuit a amintit adresa: "sos.Pacurari,nr 87,bl 475,sc B, et 4,ap 16 , Oras Iasi"
    Ultima modificare făcută de edy12006; 16th October 2010 la 00:54.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.303
    Putere Rep
    36

Implicit

eu nu stiu cum reusiti voi sa luati tepe, ca eu nu mai iau de mult tepe.

In plus iarasi, daca omul vine si face o comanda pentru ceva ce eu stiu sa fac, sa zicem 800 de articole, si mie imi da 1 euro per articol, el piate sa ia 10 euro pe articol, ce ma intereseaza pe mine asta?

De obicei clienti mei sunt suparati ca nu termin treaba la timp, uneori imi iau prea multe pe cap.

Cred ca sunteti si voi de vina la astfel de afaceri.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    46
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    98

Implicit

Si nu inteleg unde este teapa, ai facut lucrarea pentru el si nu a platit? Eu doar am inteles din ce ai scris ca esti suparat ca nu a vrut sa iti dea identitatea reala, dar asta nu este teapa
    Ultima modificare făcută de lovelife; 16th October 2010 la 13:17.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    49

Implicit

Man, din cele povestite de tine, "teparul" daca putem spune asa esti tu. V-ati inteles la pret, da? Tu trebuia sa te apuci de lucru, dar in loc sa faci asta ai inceput sa scormonesti in trecutul omului si la un moment dat ai intrerupt colaborarea. Deci cel ce si-a luat teapa e el, iar cel ce a dat esti tu, pentru ca ati batut palma pt un job si dupa asta tu te-ai retras, ceea ce nu e frumos din partea ta.

Bine, poate nici el nu a fost prea sincer in legatura cu datele lui personale (sau poate ca a fost), dar la urma urmei ce conteaza asta? Conteaza ca tu sa-ti faci teaba si sa fii platit pentru ea. Daca nu te platea atunci da, puteai striga in gura mare ca e un tepar, dar nu cred ca e cazul aici.

Si eu pana acum 2 ani aveam buletin de Piatra Neamt cu toate ca eu locuiam in Bucuresti, ce e anormal in asta? Poate nici eu nu-mi dau numele de familie oricarui mucos, si prefer sa-i dau doar cele doua prenume pt ca asa-mi place mie. Iarasi nu vad nicio problema atat timp cat nu semnati un act oficial, un contract sau ceva...

Daca e bisnitar nu e problema ta, tie ti-a oferit pretul cerut, din punct de vedere comercial nu te priveste pe tine cati bani ia el de fapt pt acea lucrare
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 16th October 2010 la 13:06.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

Domnule Rares, va inteleg ironia insa dca dumneavoastra primiti un job din partea cuiva apoi va pare ceva dubios nu renuntati la colaborare? Cred ca ar trebui sa meditati mai putin aici inainte sa aruncati cu insulte. Eu unul nu pot lucra cu un personaj cu 3 nume diferi, din 3 judete diferite si care a tepuit la viata lui foarte multi oameni, daca dvs lucrati cu astfel de specimene este problema dvs.

In legatura cu ultima fraza, dvs v-ar placea sa primeasca cineva un job si sa va puna pe dvs sa ii faceti munca si sa pastreze banii? Haideti sa gandim putin rational, sa fim corecti si seriosi.

Nu are loc sa continuam discutia, se poate inchide. Va recomand decat sa va feriti de el.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    In legatura cu ultima fraza, dvs v-ar placea sa primeasca cineva un job si sa va puna pe dvs sa ii faceti munca si sa pastreze banii?
    Nu pastra toti banii. Iti dadea tie cat ati discutat impreuna si restul pastra el. ( cel putin pana la proba contrarie, lucru care acuma nu ai cum sa il dovedesti )

Se numeste intermediere si e un lucru cat se poate de normal.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    48

Implicit

Ar insemna ca orice om care lucreaza cu furnizori, si nu produce el direct marfa/serviciul se incadreaza la categoria asta? Fiecare isi adauga un profit al lui. Unii adauga mai mult, altii mai putin, in functie de cum poate si el "manevra".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    46
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    98

Implicit

Eu din ce ai scris aici am inteles un singur lucru, sa ma feresc sa lucrez cu tine, pentru ca este foarte posibil sa scrii urat de mine pe forumuri fara sa te insel cu nimic, daor pentur ca te vei supara ca eu castig mai mult decat tine.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    28

Implicit

Edy, desi s-ar putea sa ai dreptate, vezi ca nu este tocmai fair (si legal) sa ii divulgi datele personale ale tipului, mai ales adresa, si orice alte informatii care nu sunt obtinute din surse publice. Iti recomand tiny .cc/mrkre

Este despre cyber harassment si datele personale. Desi doar un discurs, este dublat de o directiva europeana 95/46/EC. Nu ti-o spun cu rautate, insa e greu sa iti formezi o opinie din ce spui tu. Parerea mea personala ca Rares si Starnet au dreptate. Altfel rentacoder, odesk, freelancer, elance, coderguru, si alte sisteme, ar putea fi calificate de asemenea ca si "sisteme mafiote "

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am zis ca se poate inchide.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bisnitar online
    De lancetti în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th October 2009, 23:05
  2. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th April 2009, 16:45
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2008, 15:40
  4. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2007, 12:30
  5. Nr.1 in GOOGLE intr-o saptamana ..... FERITI-VA ;)
    De musashi în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th January 2007, 20:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •