Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 63

Subiect: Recomandati-mi un host bun

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.778
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de CosminAlexandru Vezi Post
    Parerea mea este sa folosesti mxhost din orice punct de vedere .... am o sumedenie de pachetele de la ei ... si oricat m-as stradui sa le gasesc nod in papura nu reusesc....
    An cautat la ei pe site si nu am gasit, preturile afisate sunt cu TVA sau fara?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    36
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Bineinteles sunt + tva

crystygye este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fugi de hostmama, hosturi romania, etc. La mxhost am un domeniu pe care intr-o duminica pranz mi l-au activat + mi-au si facut factura prin plata paypal (nici nu ma asteptam sa fie cineva la munca duminica in perioada sarbatorilor), iar referitor la host pentru ceva oarecum ilegal mi-au spus mai pe scurt ca daca nu primesc reclamatii sunt liber sa fac ce vreau. Host la ei nu am, nu ma pronunt, dar m-as mira sa aiba banda ca cei de la godaddy, etc. Dar mi-au lasat o impresie ok. Asta nu inseamna ca ii recomand pentru altceva decat domenii (cazul meu).

Parerea mea personala: nu recomand absolut nimic din Romania, decat daca ai 3 pagini si trafic de 100 persoane pe zi, impartiti pe ore. Sa fim seriosi daca instalezi 2 pluginuri mai "greoaie" dar necesare + unul de seo, te suna hostul in 3 secunde sa cumperi 10 pachete mai mari. Nu te ajute nimeni cu nimica, ti se spune sa rezolvi doar, chiar daca ai sau nu cunostinte si platesti hosting la pret de vps.

Cere parerea unuia care are 10.000 unici pe zi pe host din Romania si a stat cu site mai mult de 3 luni acolo. Nu unuia care are un blog cu 20 articole ce nu consuma nimic.
    Cand vinzi ceva care este folosit max 25%, e normal sa nu apara probleme si tu sa crezi ca e cel mai bun host.

Eu sincer CU FRICA si nervi, m-am mutat pe digitalocean si mi-am luat vps cu 10dolari pe luna cu tva inclus, da ai auzit bine $ , nu euro si tva INCLUS in aia 10. Pratic 120dolari pe an. Au vps si de 5$.
    Am avut de la hostmama shared, primeam mesaj ca consum si ori rezolv ori fac upgrade. Am rezolvat, apoi iar. Am facut upgrade la buisness 100euro anual la cererea lor (cererea fiind ori faci upgrade ori maine ramai fara site). Apoi iar procul statea in 70% si seara era limitat ca ajungea la 100%. Acelasi rahat la 80euro diferenta.
    Plateam 100euro anual pentru un pachet buisness de cacat si nu erau in stare sa imi creeze si sa imi faca un redirect la subdomeniu ca ori mergea ori nu mergea si nu stiam ce are..Imi spuneau o fraza ca un robot telefonic si ma puneau sa fac eu tot. In romania pentru pachete de genul asta ar trebui sa te sune sa iti explice prin telefon. Apropo cand am cerut upgrade si un nr de telefon pentru contact ca sa stiu ce sa aleg la resursele care le mananc, s-a inchis tichetul si tot nu am primit telefon sau raspuns.

Acum pe vps acelasi site identic si la fel, doar mutat, sta la maxim 25% la acelasi pret, iar daca va arat tichetele de la digitalocean cu TUTORIALE facute pentru retardati in care explica cum sa fac linie cu linie (cand nici nu era cazul), tot ce aveam nevoie...ramai uimit.

Nu mi-a fost usor sa invat sa operez un vps de la 0, dar in circa 2 zile cu youtube si cateva intrebari pe un forum, am invatat si am facut mai tot ce era necesar in vps, inclusiv sa rezolv niste erori mysql, instalari module gen pagespeed, configurari, etc. Gasesti toate informatiile posibile pe net gratuit + nu am licenta la vps si m-am descurcat imediat. In 5 minute faceam import la site. Pe langa asta ai droplet care vine deja cu wordpress instalat daca vrei. Faci import si la revedere daca nu te descurci.

Inainte sa iti expire hostul cu 1-2 saptamani inainte cumpara un vps, si exerseaza pe el. Cand timp este creat platesti, cand il distrugi nu platesti nimic. Iti pot arata resursele la droplet cu 200 useri activi in acel moment si iti arat tichete suport host romania la 80 activi. Cam asa sta treaba cu hosturile pe Romania din pacate. Mai luasem un domeniu la o firma, care deja e a 3 firma. Ma mir ca au transferat domeniile si am putut continua. Serios? vand uni si cumpara altii la 6 luni maxim? Parca e Copos la Rapid cu insolventa.

Daca faci 5 pagini si te astepti la 100 oameni lunar cumpara orice host cu ceva incredere/recunoscut. Daca ai ganduri sa faci "ceva" si sa ai trafic, lasa Romania..Ai multe oferte in afara la viteze mult mai mari la aceasi bani. Cati bani fac uni din afara sau investesc in echipamente, atata valoreaza 90% din firmele din Romania din domeniu.

Asta e parerea mea personala. Poate la inceput nu ai da asa multa importanta, dar cand incepe sa mearga treaba si conteaza hostul la modul serios, vei face fire albe in cap.
    Ultima modificare făcută de crystygye; 30th January 2016 la 23:52.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de crystygye Vezi Post
    Fugi de hostmama, hosturi romania, etc. La mxhost am un domeniu pe care intr-o duminica pranz mi l-au activat + mi-au si facut factura prin plata paypal (nici nu ma asteptam sa fie cineva la munca duminica in perioada sarbatorilor), iar referitor la host pentru ceva oarecum ilegal mi-au spus mai pe scurt ca daca nu primesc reclamatii sunt liber sa fac ce vreau. Host la ei nu am, nu ma pronunt, dar m-as mira sa aiba banda ca cei de la godaddy, etc. Dar mi-au lasat o impresie ok. Asta nu inseamna ca ii recomand pentru altceva decat domenii (cazul meu).

Parerea mea personala: nu recomand absolut nimic din Romania, decat daca ai 3 pagini si trafic de 100 persoane pe zi, impartiti pe ore. Sa fim seriosi daca instalezi 2 pluginuri mai "greoaie" dar necesare + unul de seo, te suna hostul in 3 secunde sa cumperi 10 pachete mai mari. Nu te ajute nimeni cu nimica, ti se spune sa rezolvi doar, chiar daca ai sau nu cunostinte si platesti hosting la pret de vps.

Cere parerea unuia care are 10.000 unici pe zi pe host din Romania si a stat cu site mai mult de 3 luni acolo. Nu unuia care are un blog cu 20 articole ce nu consuma nimic.
    Cand vinzi ceva care este folosit max 25%, e normal sa nu apara probleme si tu sa crezi ca e cel mai bun host.

Eu sincer CU FRICA si nervi, m-am mutat pe digitalocean si mi-am luat vps cu 10dolari pe luna cu tva inclus, da ai auzit bine $ , nu euro si tva INCLUS in aia 10. Pratic 120dolari pe an. Au vps si de 5$.
    Am avut de la hostmama shared, primeam mesaj ca consum si ori rezolv ori fac upgrade. Am rezolvat, apoi iar. Am facut upgrade la buisness 100euro anual la cererea lor (cererea fiind ori faci upgrade ori maine ramai fara site). Apoi iar procul statea in 70% si seara era limitat ca ajungea la 100%. Acelasi rahat la 80euro diferenta.
    Plateam 100euro anual pentru un pachet buisness de cacat si nu erau in stare sa imi creeze si sa imi faca un redirect la subdomeniu ca ori mergea ori nu mergea si nu stiam ce are..Imi spuneau o fraza ca un robot telefonic si ma puneau sa fac eu tot. In romania pentru pachete de genul asta ar trebui sa te sune sa iti explice prin telefon. Apropo cand am cerut upgrade si un nr de telefon pentru contact ca sa stiu ce sa aleg la resursele care le mananc, s-a inchis tichetul si tot nu am primit telefon sau raspuns.

Acum pe vps acelasi site identic si la fel, doar mutat, sta la maxim 25% la acelasi pret, iar daca va arat tichetele de la digitalocean cu TUTORIALE facute pentru retardati in care explica cum sa fac linie cu linie (cand nici nu era cazul), tot ce aveam nevoie...ramai uimit.

Nu mi-a fost usor sa invat sa operez un vps de la 0, dar in circa 2 zile cu youtube si cateva intrebari pe un forum, am invatat si am facut mai tot ce era necesar in vps, inclusiv sa rezolv niste erori mysql, instalari module gen pagespeed, configurari, etc. Gasesti toate informatiile posibile pe net gratuit + nu am licenta la vps si m-am descurcat imediat. In 5 minute faceam import la site. Pe langa asta ai droplet care vine deja cu wordpress instalat daca vrei. Faci import si la revedere daca nu te descurci.

Inainte sa iti expire hostul cu 1-2 saptamani inainte cumpara un vps, si exerseaza pe el. Cand timp este creat platesti, cand il distrugi nu platesti nimic. Iti pot arata resursele la droplet cu 200 useri activi in acel moment si iti arat tichete suport host romania la 80 activi. Cam asa sta treaba cu hosturile pe Romania din pacate. Mai luasem un domeniu la o firma, care deja e a 3 firma. Ma mir ca au transferat domeniile si am putut continua. Serios? vand uni si cumpara altii la 6 luni maxim? Parca e Copos la Rapid cu insolventa.

Daca faci 5 pagini si te astepti la 100 oameni lunar cumpara orice host cu ceva incredere/recunoscut. Daca ai ganduri sa faci "ceva" si sa ai trafic, lasa Romania..Ai multe oferte in afara la viteze mult mai mari la aceasi bani. Cati bani fac uni din afara sau investesc in echipamente, atata valoreaza 90% din firmele din Romania din domeniu.

Asta e parerea mea personala. Poate la inceput nu ai da asa multa importanta, dar cand incepe sa mearga treaba si conteaza hostul la modul serios, vei face fire albe in cap.
    1. completare despre DigitalOcean si TVA: https://www.digitalocean.com/help/pr...g/tax-help-eu/
    2. "parerea mea personala" => "perarea mea"
    3. compari hosting shared cu vps ceea ce nu prea este OK. Hai sa comparam shared de la compania X cu shared de la compania Y, apoi sa zicem ca shared-ul de la compania X e mai prost. E normal ca un VPS (cu anumite resurse alocate) sa mearga mai bine decat un shared ale carui resurse sunt limitate din motive lesne de inteles (trebuie sa ramana resurse si celorlalti "vecini").

crystygye este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    28th February 2015
    Posturi
    45
    Putere Rep
    21

Implicit

Pai shared este aproape la fel, ca pret, ca vps. De ce nu as compara? Excluzand hosturile anual de "1-2 euro" despre care nu are rost sa discutam.
    Sa faca teste un expert ce detine hosting Romania+extern de pe forum. Sa faca o comparatie la configuratie, banda internet, suport oferit, infrastructura, downtime, etc.

Eu nu pot sa cred ca hostingul din Romania este macar egal cu cel strain, din toate punctele de vedere.
    In fine, fiecare e liber sa faca ce vrea pe banii lui, eu mi-am exprimat parerea + nu sunt user ce isi face reclama, iar dupa 1 saptamana ajunge banat. De ce zic asta? Ca in trecut ma luam si eu dupa astfel de persoane si sondaje referitoare la host, etc.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

...Ai multe oferte in afara la viteze mult mai mari la aceasi bani. Cati bani fac uni din afara sau investesc in echipamente, atata valoreaza 90% din firmele din Romania din domeniu.

Nu inteleg mare lucru din postul tau, pe scurt:
    - ai un site "ilegal", iar cand un host iti spune ca "daca nu ai reclamatii, e ok", este o bila alba pentru host.
    - compari shared cu vps
    - daca hostul iti spune ca ai probleme, te superi pe host, te muti, nu incerci sa-ti repari problemele
    - cosideri ca daca platesti 50 euro pe an, trebuie sa ai suport 25/24 si mai mult de atat, host-ul trebuie sa faca munca ta. Sunt mai putin de 4 euro pe luna! Iar daca platesti 100 euro pe an (< 9 pe luna), ai pretentia la consultanta telefonica? Pe bune?

Ultima parte este clara: orice host din alta tara, mai putin Romania, este mai "rapid". Really? Asta vine pe baza de analize clare, sau e doar can-can?

Cand incepe sa mearga treaba, oare nu faci un update de pachet? sau mergi tot pe aceleasi resurse? Daca nu faci upgrate, atunci da, faci fire albe in cap!

Sper ca intr-o zi o sa intelegi expresia: "cati bani dai, atata' face". Se aplica la orice. Ai un site beton? Te ajuta mult la gazduire, iar daca nu-ti permiti un site beton, atunci investesti in gazduire. Altfel, "daca pui 2 plugins" iti mananca resurse, ceea ce este logic. Cand cumperi o thema sau un plugin, te intereseaza performanta serverului? Le cumperi pentru ca "fac ce vrei tu", dar oare nu "rupe serverul"? Sau ai impresia ca cine iti vinde o thema sau plugin de 30 usd, se gandeste la hostul tau? La 30 usd, ai pretentii? Nu vrei si suport telefonic?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

IulianCaz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    30th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    38
    Putere Rep
    20

Implicit

Pentru trafic majoritar din RO recomand intovps. Pentru extern recomand DigitalOcean. Pachetele de VPS încep de la 10$ pe ro / 5$ pe extern (este suficient pentru site-ul tău wordpress la început) și poți upgrada pe măsură ce crește traficul. De fiecare dată când am avut o problemă s-a rezolvat rapid, chiar dacă nu era de datoria lor să mă ajute (ex: am uitat să trag informațiile de pe un VPS de care nu mai aveam nevoie și totuși mi l-au mai pus UP pentru câteva ore, după ce expirase de ceva timp, ca să iau ce aveam nevoie de pe el). Cea mai bună ofertă din RO cred că este la mxhost, dar am întâmpinat ceva probleme de performanță acum câțiva ani, pe care nu au fost în stare sau nu au vrut să mi le rezolve.. și de atunci am trecut pe intovps. Acum cred că depinde și de norocul fiecăruia.

Nu te lua după cei care spun că hosting-ul din RO este slab. La capitolul viteză de internet, stăm foarte foarte bine. Problema este mai degrabă una de caracter. Încă mai sunt firme care încearcă să facă tot felul de "românisme", dar ușor ușor își dau toate seama că dacă nu pui clientul pe primul loc, nu ai cum să ai succes.

IulianB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Posturi
    73
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu am folosit in ultimii 5 ani serviicile mai multor companii dar am ramas la Hostvision.ro

Suportul a fost mereu la inaltime, nu mi-a picat niciodata serviciul iar preturile mi se par dintre cele mai bune din Ro.

bingbang este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2015
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    35
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Iti multumesc pentru feedback, dar eu am specificat ca am un site micut, portofoliu personal, care nu mananca prea mult.
    Sunt multumit de cei de la hostico, momentan.
    Stiu cum stau lucrurile cand vine vorba de site-urile mari, intrucat am avut site-uri, in trecut, care atingeau si 30k de vizitatori unici pe zi si foloseam pachetele mari de la hostgator, care nu m-au dezamagit, dar aici e vorba de ceva restrans, asa cum am specificat.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.778
    Putere Rep
    32

Implicit

De curand lucrez cu smart-hosting.ro si mi se par super ok! recomand.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce host imi recomandati sa aleg?
    De Alvy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th October 2011, 13:03
  2. Ce VPS recomandati?
    De rlucian_23 în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st January 2011, 13:00
  3. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8