Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: WebFactor - suport de 5 stele !

Antreprenor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    47
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Nu toate firmele din Romania fac acest lucru, asadar felicitari pentru cei care au o relatie cat mai buna cu clientii.
    Neata, asa este.Paradoxal insa sunt si site-uri de hosting care nu sunt firme in adevaratul sens al cuvantului si fac acest lucru pentru clientii lor.Desi multi clienti aleg firme.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Antreprenor Vezi Post
    Cu tot respectul pentru tine si ei dar oricine isi permite sa faca asta si cand spun oricine ma refer la cei care au minim un VPS/VDS daca nu un server dedicat pentru asta.La cum te-ai exprimat doar dansii au asa ceva.Nu ma considera rautacios dar ce au facut ei pt tine merita intradevar felicitari, categoric nu sunt copii cu un reseller dar repet, sunt destui care iti pot oferi aceasta facilitate.
    Colegul nostru a fost multumit de rapiditatea cu care s-au miscat cei de la WF. Tu ai inteles altceva.

Neata, asa este.Paradoxal insa sunt si site-uri de hosting care nu sunt firme in adevaratul sens al cuvantului si fac acest lucru pentru clientii lor.Desi multi clienti aleg firme.
    Te lasam pe tine sa alegi cealalta varianta. Noi alegem firme, de preferat cu ceva experienta. Iti dai seama ca e aberant ce spui.

Antreprenor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    47
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Colegul nostru a fost multumit de rapiditatea cu care s-au miscat cei de la WF. Tu ai inteles altceva.

Te lasam pe tine sa alegi cealalta varianta. Noi alegem firme, de preferat cu ceva experienta. Iti dai seama ca e aberant ce spui.
    Reprezint un site de hosting, ATENTIE, nu firma inca statutul de persoana juridica intra in plan de la jumatatea anului viitor deci momentan sunt la stadiul de site cu foarte multe servicii de hosting si ofer acelasi lucru ca si subiectul nostru de mai sus.Prin urmare daca esti om si iti apreciezi clientii de la primul la ultimul fara sa faci diferente, sa acorzi atentie si celui ce plateste 70 centi pe luna dar si celui ce plateste 25 euro pe luna inseamna ca nu am aberat.Te rog frumos sa nu faci diferente, in spatele firmelor sunt tot oameni care daca nu sunt interesati sa ofere ceva calitativ degeaba au statut de persoana juridica.

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am inceput sa lucrez si eu cu WebFactor de ceva luni si chiar am beneficiat de seriozitatea celor de la suport, insa am primit si o palma urata de la comercial.
    Desi facusem plata pt un server cu IP unic, nu au transmis celor de la tehnic si am stat cateva luni pe un ip public.

Intre timp, unul din site-uri mi-a fost penalizat urat de tot... Deci, una rece si alta calda, cum nimeresti
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Reprezint un site de hosting, ATENTIE, nu firma inca statutul de persoana juridica..
    Si legatura cu Webfactor este... ?
    Trust, but verify.

Florescu Lucian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    29
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am avut numai experiente frumoase din punct de vedere al suportului cu WebFactor. Facusem o prostie foarte mare, nu mai tin minte bine, imediat dupa ce am achizitionat pachetul de hosting de la ei, dar nu mai puteam sa intru nici in cPanel. Am dat repede un ticket foarte speriat si s-a rezolvat in mai putin de 5 minute, am ramas surprins, si mai ales pentru ca era duminica la ora 7 dimineata.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 59
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 23:01
  2. Webfactor - cadere frecventa server
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th September 2009, 15:09
  3. webfactor
    De Mircea Budean în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th July 2008, 10:52
  4. webfactor - Experiente