Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: WebFactor - suport de 5 stele !

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Bogdan, tocmai am spus ca se si intampla in peste 90% din cazuri!
    Nu tin sa-i slavesc pe cei de la WebFactor sau pe altii. Mai multe firme de hosting au suport OK. Dar cu siguranta nu 90% ci in cel mai bun caz doar putin peste 50% din ele.

Asa ca nu trebuie neaparat aplaudata normalitatea, dar e bine sa fie stiut cam pe unde ai sanse sa o intalnesti.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Rares, nu stiu daca intra in indatoririle lor sa repare ce am stricat eu cu manuta mea . Ei au facut-o, fara sa ma intrebe ce am facut, sau de ce am facut. E de apreciat, din punctul meu de vedere.
    Mi se pare absolut normal sa iti impartasesti experientele in mod sincer. Despre asta este internetul de fapt, despre libertatea de a-ti expune punctul de vedere, despre libertate, despre informatie.

Am observat pe un alt forum, pe care il "pastoresc", ca sunt firme care incearca sa isi faca publicitate, iar altele care nu misca un deget in directia asta, dar sunt laudati constant de membri vechi ai forumului. Firmele care investesc in satisfactia clientului castiga mai mult pe termen lung decat cele care se orienteaza mai mult spre publicitate cu orice pret.
    Trust, but verify.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

E ok sa-i laudam, dar sa nu exageram, noi, in Romania am ajuns sa aplaudam normalitatea.
    Corect. E atat de "invers" tot, incat aplaudam normalitatea. Si da, sunt de acord ca e "normal" sa... sa... sa..., dar nu la noi, de aia-s de apreciat, si nu spun asta ca sa fiu in ton cu parerea celui care a deschis acest topic.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Guys, nu s-a dat nimeni peste cap ca sa-i repuna siteul in functiune, sa faci restore la un backup dureaza 20-maxim 30 secunde

Nu am spus ca e rau sa-ti arati multumirea, dar mie mi s-a parut putin exagerat sa faci topic pt asta Poate cu totii apelam la suport cel putin de cateva ori pe luna, dar nimeni nu face topicuri pt asta decat in cazuri exceptionale. Un restore la un backup e o rutina dupa parerea mea
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai e o legatura foarte stransa intre mx si webfactor. Chiar si la partea de support. Nu stiu cat de public e, dar din cate am inteles, sunt mai mult decat vecini de datacenter.
    OFF: Au echipamente in acelasi DC. In rest nu e nicio legatura.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

la webfactor pe plesk exista optiunea de a da restore la un backup de unul singur, fara interventia lor

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Ma bucur sa aud asta. Chiar cautam azi un hosting in Romania si nu eram hotarat intre mxhost si webfactor. Tot nu sunt, pentru ca am mai avut in trecut la mxhost si au fost foarte ok, dar despre WebFactor aud numai lucruri bune.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Toate firmele normale au astfel de servicii, pana la urma fac un simplu restore
    @Rares, nu stiu daca intra in indatoririle lor sa repare ce am stricat eu cu manuta mea . Ei au facut-o, fara sa ma intrebe ce am facut, sau de ce am facut. E de apreciat, din punctul meu de vedere.
    DA si eu am facut tampenii cu mana mea multe tampenii la mai multe firme de hosting, si prefer sa imi faca ei restore, au fust zile in care mi-au facut si 6-7 restoruri
    Doar la doua firme nu mi-au facut restore si a doua zi mi-am mutat site-urile de la ei

Eu am avut o exterienta neplacuta cu webfactor si nu voi mai lucra cu ei
    am luat un dedicat de la ei cu management, am transferat continutul si fara sa mut si DNS (site-urile nu rulau inca) serverul pica din 5 in 5 minute, explicatia lor a fost ca consum pre multe resurse (si nu functiona nici un site la ei) mi-am dat seama ca daca cand nu am site-uri functionale imi dau explicatii si motivatii asa din burta cand or fi probleme cu adevarat cum o sa fie.
    Dupa ce ne-am certat un pic si am zis ca nu am consumat nimic au recunoscut ca e configurat serverul prost de ei
    Am renuntat la serviciile lor si nu mi-au restituit banii platiti in avans (mai multe sute de lei) pentru server dedicat, din punctul meu de vedere am luat o teapa majora de la ei si nu o ma mai lucrez cu ei

Poate ca cu altii se poarte frumos cu mine nu au fost onesti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Antreprenor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu o sa intru prea tare in detalii, dar treburile stau cam asa:

Site belit din vina mea (o secunda de neatentie si am sters toate fisierele dintr-un singur click). Trimis ticket de suport cu rugamintea de a mi se restaura siteul, subliniind clar ca ceea ce s-a intamplat a fost exclusiv vina mea. In fix 9 minute de la trimiterea ticketului, siteul era deja functional.

Cam asta se intampla la o firma de hosting care isi respecta clientii, chiar si pe cei cretinoizi (cateodata) precum subsemnatul.

Din partea mea, Domnilor de la Web Factor, un mare multumesc !
    Cu tot respectul pentru tine si ei dar oricine isi permite sa faca asta si cand spun oricine ma refer la cei care au minim un VPS/VDS daca nu un server dedicat pentru asta.La cum te-ai exprimat doar dansii au asa ceva.Nu ma considera rautacios dar ce au facut ei pt tine merita intradevar felicitari, categoric nu sunt copii cu un reseller dar repet, sunt destui care iti pot oferi aceasta facilitate.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    31
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu toate firmele din Romania fac acest lucru, asadar felicitari pentru cei care au o relatie cat mai buna cu clientii.
    in progress...

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 59
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 23:01
  2. Webfactor - cadere frecventa server
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th September 2009, 15:09
  3. webfactor
    De Mircea Budean în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th July 2008, 10:52
  4. webfactor - Experiente