Daca este pe forum cineva de la MX sau de la Webfactor, sa ne explice si noua unde a disparut datacenterul, sau cat dureaza pana apare.
Multumim.
Daca este pe forum cineva de la MX sau de la Webfactor, sa ne explice si noua unde a disparut datacenterul, sau cat dureaza pana apare.
Multumim.
Trust, but verify.
Se pare ca si telefoanele sunt moarte.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Io stiu ca in Cluj, de cand avem,primar.. se taie curentul des, dar parca la datacenter erau generatoare.
Trust, but verify.
Cine stie ce o fi murit pe acolo
E clar ca e grava situatie, de vreme ce inclusiv dedicatele sunt la pamant.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Pai singura explicatie poate fi ... o pana de curent. E ditamai datacenterul.
Trust, but verify.
Sau vreun Dorel care taie fibra?![]()
Problema este la conectivitate, unde sunt fluctuatii (din ce mi s-a spus). Si noi avem 2 servere acolo care au amortit. ETA: ~ 20-30 mins.
--
LE: @dan: poti vedea daca a fost de la curent la server uptime dupa ce isi revine.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
minunat
Sincer, e greu de crezut galusca asta, puii mei, ar trebui sa aiba minimum 2-3 provideri.
@robroy - chiar au, doar nu se bazeaza pe unul singur. Eu tot mai sper ca a cazut curentul si atat![]()
Trust, but verify.
Necazul naibii, tocmai acum cand aveam si eu chef de munca. Uite asa ma obliga sa dau iama intr-o sticla de vin pana isi revine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)