Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
Cristi - Nu meriti sa-mi mai pierd nici macar un moment cu tine. Priveste problema in ansamblu si ai sa intelegi la ce ma refer. Faptul ca tu cumperi servicii de gazduire de la ei, servicii pe care ei nu ti le-au pus la dispozitie timp de un numar de zile si servicii pe care TU ai PLATIT cum ti se pare? Legal?! Faptul ca ti-au pierdut toate fisierele nu ti se pare o problema? S-a obtinut acces la niste fisiere private! Mi-a fost sau mi s-ar fi putut citi CORESPONDENTA PRIVATA!!! Asta nu ti se pare ilegal si demn de un proces?!

Vezi daca nu esti client "dificil"? Daca ai fi fost ti-ar fi dat si tie 3 luni de hosting gratis + furnizarea serviciilor. Scuze nu cred ca mai primesti...

Doar zic.
E problema..si te muti de la ei. Nu ameninti cu procese cand tu ai cont de maxim 50 ron pe luna si te astepti sa cada baietii in genunchi in fata ta. Vrei garantii si hosting cu adevarat profesional, iei si te muti la alta categorie de host si acolo n-o sa mai ai niciun fel de problema. Evident, costa mai mult de 10 sau 20 RON pe luna.

Cand iti pica netul pentru 2 ore, nu dai in judecata RDS-ul. La fel si cand iti pica curentul. Ca cineva le-a spart serverele, nu e ilegal. Nu poti da in judecata firma de la care ti-ai cumparat usa pentru ca hotii ti-au spart-o si ti-au furat banii. Daca iti stergeau/foloseau baietii de la nshost fisierele fara permisiunea ta, da, era ilegal si puteai sa-i dai in judecata, dar in contextul actual, ei sunt mai mult decat asigurati prin TOS, pe care, evident, nu l-ai citit.

@Corespondenta privata....Imi permiti sa rad?