A primit cineva "compensarea" pentru paguba cauzata? :rolleyes:
Ataşament 2974
Versiune printabilă
A primit cineva "compensarea" pentru paguba cauzata? :rolleyes:
Ataşament 2974
Cristi - Nu meriti sa-mi mai pierd nici macar un moment cu tine. Priveste problema in ansamblu si ai sa intelegi la ce ma refer. Faptul ca tu cumperi servicii de gazduire de la ei, servicii pe care ei nu ti le-au pus la dispozitie timp de un numar de zile si servicii pe care TU ai PLATIT cum ti se pare? Legal?! Faptul ca ti-au pierdut toate fisierele nu ti se pare o problema? S-a obtinut acces la niste fisiere private! Mi-a fost sau mi s-ar fi putut citi CORESPONDENTA PRIVATA!!! Asta nu ti se pare ilegal si demn de un proces?!
Vezi daca nu esti client "dificil"? Daca ai fi fost ti-ar fi dat si tie 3 luni de hosting gratis + furnizarea serviciilor. Scuze nu cred ca mai primesti...
Doar zic.
E problema..si te muti de la ei. Nu ameninti cu procese cand tu ai cont de maxim 50 ron pe luna si te astepti sa cada baietii in genunchi in fata ta. Vrei garantii si hosting cu adevarat profesional, iei si te muti la alta categorie de host si acolo n-o sa mai ai niciun fel de problema. Evident, costa mai mult de 10 sau 20 RON pe luna.
Cand iti pica netul pentru 2 ore, nu dai in judecata RDS-ul. La fel si cand iti pica curentul. Ca cineva le-a spart serverele, nu e ilegal. Nu poti da in judecata firma de la care ti-ai cumparat usa pentru ca hotii ti-au spart-o si ti-au furat banii. ;) Daca iti stergeau/foloseau baietii de la nshost fisierele fara permisiunea ta, da, era ilegal si puteai sa-i dai in judecata, dar in contextul actual, ei sunt mai mult decat asigurati prin TOS, pe care, evident, nu l-ai citit.
@Corespondenta privata....Imi permiti sa rad?
Ma limitez la a-ti face o lista si la a incheia orice alta discutie pe marginea acestui subiect. Tu ai parerea ta, eu o am pe a mea, sunt constient de punctul tau de vedere iar tu de al meu la fel. Intindem o cearta din care nu reiese nimic productiv si chiar nu are sens sa continuam. Inteleg ce zici dar nu sunt de acord cu tine. In continuare o serie de raspunsuri la ultimul tau post:
1. Exista problema, daca ma mut sau nu este fix decizia mea asa cum chair tu ai declarat intr-un post anterior.
2. Asta ("Ati primit citatie? Nu. Stii de ce? Pentru ca tot eu am fost cel cu "lasa-i ba, ca-s si ei oameni!".") ai inteles tu prin amentintare? Daca da, imi cer scuze. Poate ca m-am exprimat gresit! Vroiam sa atrag atentia asupra faptului ca nu am vrut si ca nu vreau sa fac rau nimanui, drept pentru care nici nu am insistat in ideea de a fi indreptatit pe cale legala. Avocatul care a verificat documentatia mi-a adus la cunostinta ca se poate obtine o sentinta pozitiva fara nici un fel de probleme. Pe de alta parte, in loc sa ma ingrop in cheltuieli de judecata, taxe de timbru, etc. am pastrat sa pastrez banii si sa incerc sa urc la loc ceea ce am pierdut.
3. Cat platesc pe cont este irelevant. Pot sa platesc 10, 20, 30, 40, 50, etc. RON / luna, nu conteaza! Din moment ce achit un serviciu, ma astept sa imi fie livrat cum trebuie. Nu intra in atributiile mele de client sa le fac lista de preturi si sa le spun cu cat sa creasca fiecare pachet pentru a oferi serviciile la calitatea la care o astept. Nu am acest drept! Nu ma astept nici sa cada in genunchi in fata mea, dar da, vreau sa vad putin interes din partea lor. Exact cum spunea si lovelife, un email in care sa-si ceara scuze ar fi dragut. De asemenea, asa cum puthre a reusit sa-mi recupereze absolut toate articolele din Google Cache, nu vad de ce nu ar putea incerca si ei.
Da, corespondenta privata. Pe scurt: mail-uri spre si de la clienti, IBAN-uri, zeci de username-uri si password-uri la diverse conturi (de Office la Skype, internet banking si alte servicii similare), sync key-uri, si asa mai departe. Razi cat vrei, dar pentru mine sunt chiar foarte importante.
@George daca erai intradevar nemultumit inainte plecai, asa ca idee eu am platit la un mare furnizor de web webfactor.ro peste 100 euri (luna) si am preferat sa pierd banii platiti in avans cand am vazut ca am probleme cu hostingul si ei imi dadeau explicatii stupide pentru caderea serverului (consumati prea multe resurse si eu nu dadusem drumul la nici un site inca sa functioneze pe dedicatul de la ei)
nshost a gresit tare, dar nici tu nu ai credibilitate
Sincer sa-ti spun, nu am plecat de lenes ce sunt. Cu 3 saptamani inainte de incident am fost pregatit sa fac pasul. Achizitionasem si un alt pachet de hosting la Namecheap, facusem si un back-up (care dupa un restore din Windows Back-up m-a salvat, partial, dupa incident), si incercam sa transfer totul pe noul server. Am stat in online support timp de vreo 12-13 ore (6 intr-o noapte si inca vreo 6-7 in alta, pentru a prinde acelasi support provider) si n-am reusit nimic. Am mai luat chiar inca un pachet de gazduire de la HostHash, dar de ala, de ce sa nu recunosc, nici nu m-am ocupat. In final, am decis sa o las balta si asta a fost...
E nasol ca NSHOST n-are backup service-ul de la cpanel. Ei motiveaza alegerea R1Soft pentru ca ar fi o solutie profesionala si eficienta. Nu am expertiza in domeniu, deci nu pot sa ii contrazic doar ca, din pacate, nu gasesti acest serviciu (sau cel putin nu am gasit eu) la multi alti host provideri... Asta este, daca am fost cretin ce pot sa mai fac acum?
In orice caz, incerc sa ies din aceasta "industrie" din mai multe motive. Nu mai am nevoie de hosting super nebun, ci doar unul simplu care sa-mi tina maxim 5 site-uri si atat. Din punctul asta de vedere nu pot decat sa-i felicit pe cei de la NSHOST pentru tarifele practicate.
Baieti, discutati chestiile astea pe privat, ca sa nu aglomeram threadul, va rog. Multumesc.
dupa ce ieri am avut record de vizite (intr-o) zi...cand verifica azi site-ul...ghici?
este back-up-ul din Noiembrie 2013.
Am luat gazduirea la ei din octombire 2013 si de 2 ori deja am avut probleme mari cu ei. E incredibil.