Recomandarea mea este "reseller de la MXHost", cum a spus si Maxz.
Este in ro, se misca bine, iar suportul este de nota 10+
Cand o sa depasesti resursele alocate inseamna ca faci suficienti bani incat sa iti permiti un pachet mai mare![]()
Recomandarea mea este "reseller de la MXHost", cum a spus si Maxz.
Este in ro, se misca bine, iar suportul este de nota 10+
Cand o sa depasesti resursele alocate inseamna ca faci suficienti bani incat sa iti permiti un pachet mai mare![]()
Trust, but verify.
Confirm +1 pentru Webfactor si MxHost vis-a-vis de calitatea serviciilor. Mai sunt si alti provideri de astfel servicii dar daca nu sunt listati, nu o voi face eu (gen hangarhosting, hostzilla, elvsoft s.a)
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Daca vrei iti pot oferi un host pt cateva zile sa vezi cum se misca reseller-ul de la mxhost.
Dan a venit cu precizari ff bune. Support 24/24 de nota 10+.
eu am un vps la newhost momentan si se misca foarte, foarte bine. La 5E pe luna eu zic ca e perfect.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Iti recomand HOSTWAY. Eu am pachetul mic, cu 10.000 de afisari si sunt super multumit. La 3.5 euro pe luna mi se pare buna oferta.![]()
Eu recomand pachetele de reseller de la claus web, sunt din ro, trafic nelimitat, domenii nelimitate...cam tot nelimitat. Si preturi ok. Pt 5gb spatiu pretul e de 5.95euro.
Eu cu ei colaborez si sunt foarte multumit. Raspund foarte rapid si rezolva rapid problemele.
Va multumesc tuturor pentru sugestii.
O sa raman fie la webfactort, fie la hostway.
Dacă nu ai trecut la webfactor sau hostway, eu îți recomand cu drag webhost1.ru, i-am descoperit în urmă cu 4-5 luni și sunt mulțumit de serviciile lor.
1 dolar pe lună ai 10 domenii, baze de date ș.a.m.d
5 dolari pe lună ai 50 domenii, baze de date ș.a.m.d
O să îți fie greu cu limba rusă, însă dacă folosești Chrome nu o să ai probleme. Baftă și sper să-ți fie de folos.
eu folosesc stablehost.com de 2 ani sunt foarte multumit de ei
poti incerca stronghost.biz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)