Pacat ca nu mai sunt valabile cupoanele, mi-as fi dorit si eu un domeniu.
Pacat ca nu mai sunt valabile cupoanele, mi-as fi dorit si eu un domeniu.
@ rejja - tocmai ce am vorbit mai devreme si am mai primit pentru doua domenii. Unul l-am luat eu si unul l-am oferit lui dumars pe PM ca a zis mai sus ca dorea. Daca mai primesc iti dau maine PM
Ar fi normal ca cei ce primesc cupoane de cate 5-10 domenii sa le ofere si altor persoane. O sa mai postez un cupon de 5 domenii .EU, insa sper sa nu inregistreze un user toate cele 5 domenii ci sa lase si pentru altii.
Cuponul promotional este FORUMSEOPEDIA si este valabil pana maine 22.09.2011 pentru un numar de 5 domenii. Cuponul se poate folosi doar pe site-ul Acip Hosting.
Spor la inregistrat
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cuponul a fost folosit deja de 5 ori, de catre 2 persoane. Cer unui moderator sa inchida topicul acesta.
Se pare ca uni nu stiu sa se limiteze. NU, nu doresc domeniu insa sunt destui care poate vroiau si nu mai era disponibil![]()
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
pff vroiam si eu un domeniu pentru ami crea inca un blog![]()
Daca mai doriti domenii .EU gratuite folositi pe siteul din semnatura la comanda de domenii .eu cuponul "SEOPEDIA" si inregistrati pana la 30 septembrie oricate domenii .eu gratuite.
Cuponul e valabil odata pe comanda insa puteti face oricate comenzi.
Adrian - MXHOST
Adrian: multumim. Astept cu nerabdare o inregistrare bulk la mxhost.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)