Mai am inca o problema, am un site si de cateva zile primesc flood pe el, am vb cu cei de la hosting si singura solutie a fost un firewall pentru flood ! nu se poate face nimic in aceasta privinta ?
Mai am inca o problema, am un site si de cateva zile primesc flood pe el, am vb cu cei de la hosting si singura solutie a fost un firewall pentru flood ! nu se poate face nimic in aceasta privinta ?
Hostingul ar trebui sa rezolve problema, asta daca ai un pachet mai mare, daca e ceva de 1-2 euro sar putea sa nu le pese
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
am acces la orice , pentru ca vb cu adminul, si @lovelife nu am host de 1-2 euro, am un VPS de 2GB cu 30 euro lunar, dar adminu a pus o protectie firewall si a zis ca nu poate face nimic mai mult ca se da flood de pe mai multe ipuri si se schimba mereu! Siteul meu se incarca greu si inainte pe un shared se incarca greu , dar acum pe vps sta numai offline si merge greu, mai bine il lasam pe shared !
E un site pe wordpress nu este foarte mare si sta picat si fara trafic mare , pe shared suporta si 1800 online aici pica imediat !
zetman, ce firewall folosesti ?
csf (de la configservers.net) e gratuit si are niste unelte pentru gestionarea minimala a unor atacuri DOS.
.:|:.
Salut, pe VPS este instalat si ruleaza DDoS-Deflate si CSF, dar nu fac fata tot timpul, eventual alte recomandari?
Salut, am avut probleme cu flood-ul, am incercat la mai multe firme de hosting, pana am ajuns la Limehost. Au mers foarte bine o perioada pana au schimbat ei firewall-ul hardware cu nu stiu ce prostie si nu a mai functionat cum trebuie. Acum sunt la xservers.ro, costa mai mult, dar pana acum n-am avut nicio problema. E posibil ca si cei de la Limehost sa fi rezolvat problema.
am rezolvat in sfarsit ! baiatu de la host a facut multe optimizari si multe setarii la vps si acum merge super bine se incarca in cateva milisecunde si nu mai am probleme, am avut si 2000 online si tine bine bine . il am gazduit la ready2web.ro , nu vreau sa fac reclama, dar am precizat doar ca baiatul de acolo de la firma m-a ajutat mult de tot !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)