Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Flood site

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit Flood site

am niste nenorociri de siteuri marisoare daca as putea sa le zik... cu peste 10 mii vizite pe zi.
    2 din ele sunt pe wp si unul e home maked.
    problema e ca unul din ele (pe wordpress) nu rezista de la un timp pe nici un server dedicat/vps sau alte rahaturi. am incercat si cu instalare curata wp si cu tot. siteul functioneaza ok doar pe shared de la hostgator. a fost o perioada cand mi-a mers pe dedicat. cei de acolo au zis ca sunt floodat. au instalat litespeed si nimic, am facut RR si tot nimic. cv sfaturi? sau chiar va trebui sal tin pe shared?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Ai verificat si baza de date ? Incearca sa cureti tot ce e nefolositor din ea.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

dap.. chiar si cu wp curat fara postari in ea tot se duce aiurea. pe dedicate imi face un load de 60-70.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de demonbogdan Vezi Post
    dap.. chiar si cu wp curat fara postari in ea tot se duce aiurea. pe dedicate imi face un load de 60-70.
    Deci daca stergi TOT de pe server si instalezi un WP in care scrii un post, faci load mare ?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

imens.. ) am instalat wp curat proaspat descarcat. cu all settings default. fara postari (doar cu aia a lor) si mil da jos serverul

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

cred ca floodul il primesc in mysql . vad ca si pe shared functioneaza foarte ok doar ca uneori apare error 500 ( si la procese la hg limita e de 25 dar eu am doar 4-5).

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Probabil cineva suparat si incearca sa-ti faca accesari multiple si rapide printr-un tool.
    Pune in cod ca la fiecare accesare sa iti insereze intr-un tabel data, ora si IP-ul.
    Apoi filtreaza acele IP-uri, eventual verifica cam cine ar putea sa iti faca asta.
    Am avut si eu un cretinel care imi facea asta si am reusit sa il identific.
    L-am iertat, fiindca a renuntat iniante de a-l contacta, iar metoda e destul de primitiva si nu e un flood in sensul obisnuit al cuvantului.
    Dar am cerut de la firma de gazduire o dovada ca acele IP-uri acceseaza in mod excesiv acel blog pentru ca daca tampitul revine sa il reclam la politie cu citarea de a depune marturie si din partea firmei.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Probabil ca pe shared rezista mai bine deoarece serverul pe care e contul de shared ori e mult mai tare ca si putere de procesare, ori e mult mai bine configurat decat cel dedicat. Ai grija si ca HostGator taie conturile shared care consuma prea multe resurse, uneori fara niciun avertisment.

Oricum WP nu este prea bine gandit din p.d.v. al optimizarii utilizarii resurselor de hosting. Vezi daca te ajuta o solutie de cache al paginilor WP (ca la urmatoarele accesari dupa prima accesare sa le servesti ca html si in felul asta sa reduci impactul asupra MySQL), sunt nenumarate pluginuri pentru asta.

Ai mai putea sa-ti facu un script custom, optimizat, pe care sa-l folosesti in locul WP.

P.S. Incearca sa reduci accesarile daunatoare asupra site-ului, lasand pe cat posibil accesul doar pentru utilizatorii umani (browsere web) si pentru motoarele de cautare care-ti aduc ceva trafic, uite o idee aici.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 3rd November 2010 la 15:53. Motiv: P.S.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Tu ce server dedicat ai incercat?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

pai am avut priima oara ama vut shared... dupa care am incercat de la servedome si pe germania si pe ce mai au ei acolo(packetele maxime de dedicate), dupa care vps la vpshosting,inca un vps in alta parte. si dupa dedicat la nix. a mers vreo luna jumatate si iar face figuri. am mutat azi pe vps la hostgator dar vad canu merge nici aici.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Intrebare: serverele erau unmanaged sau aveau administrarea inclusa? Am citit cam tot ce ai descris tu acolo si, e ceva care "pute". Daca serviciile sunt unmanaged, vezi in ce fel poti optimiza sql-ul precum si setarile apache. De ce ti-a facut figuri dupa 1luna 1/2 ? Fie ai un modul/plugin care are un loop aiurea si iti freaca sql server, sau nu este compatibil cu versiunea de apache sau sql pe care rulezi sau este outdated. Daca nici pe un dedicat nu ai putut sta, nu e de bine. Sper ca nu vorbim de low cost dedicated servers. Nix are masini ok si ... nu este newbie in materie.
    Este adevarat ca 10k visits nu sunt demne de un 'small to medium site' dar nici sa dea pe burta o masina.
    Deci, do some checks.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script anti flood
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •