Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Nu stiu ce sa mai cred

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

2 out of 6 members found this post helpful.

Implicit Nu stiu ce sa mai cred

Cu totii stiti despre mxhost.ro , unul dintre cei mai mari ofertanti de pe piata de domenii web si hosting. Am cumparat prin intermediul acestei firme foarte multe domenii si pachete hosting si mereu am apreciat seriozitatea de care Adrian Chiruta (persoana ce sta in spatele mxhost) a dat dovada.

Am colaborat cu acesta de mai multe ori si totul a decurs ok, am spus de multe ori ca este un om model, dar de putin timp ceva se intampla.

Am apelat la Adrian sa ma ajute la o problema cu un domeniu mai vechi cumparat prin mxhost, am facut o cerere care din cate stiu eu, a ajuns la rotld. Am mai discutat cu dumnealui de atunci de cateva ori si mi-a spus ca procesul este in curs de desfasurare.
    Dupa aceea am incercat de nenumarate ori sa il contactez, fie pe adresa de email de la mxhost, fie pe cea personala, insa, in zadar. Deasemenea, pe forumul seopedia unde vorbeam deseori, nu mai raspunde la pm-uri.

Se pare ca firma serioasa in care am crezut, si persoana prompta din spatele ei si-au dat arama pe fata si au inceput sa isi trateze clientii asa cum obisnuim in Romania.

Voi ati avut peripetii de genul? Dar despre domnul Adrian ce stiti? Nu vreau sa para ca am eu ceva cu dumnealui, poate e in vacanta, poate a patit ceva (Doamne fereste), insa vreau sa aflu daca cineva a mai avut ocazia sa discute cu acesta in ultima vreme.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Asta e gandirea multor romani. Ei nu vor sa vorbeasca cu nimeni de la suport sau cu vreun angajat, ei vor direct cu "bo$$"-ul. Ai incercat la live support? Pai tu crezi ca omul sta si munceste 24/24 pentru tine? Daca el e in spatele mxhost-ului, atunci are oameni angajati pentru asta, nu sta el sa rezolve toate problemele. Probabil a fost o intamplare ca ti-a raspuns la toate nelamuririle atunci.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Asta e gandirea multor romani. Ei nu vor sa vorbeasca cu nimeni de la suport sau cu vreun angajat, ei vor direct cu "bo$$"-ul. Ai incercat la live support? Pai tu crezi ca omul sta si munceste 24/24 pentru tine? Daca el e in spatele mxhost-ului, atunci are oameni angajati pentru asta, nu sta el sa rezolve toate problemele. Probabil a fost o intamplare ca ti-a raspuns la toate nelamuririle atunci.
    Daca ai cunoaste situatia ai da alte raspunsuri. Adrian are angajati, insa in mare parte a timpului el se ocupa de partea de suport. Ideea este ca la suport nu raspunde nimeni de peste 2 luni, nici macar vreun angajat. Daca tie asta ti se pare ceva firesc, atunci imi pare rau ca sunt roman.

Referitor la problema, rotld ma trimite la mxhost, iar mxhost.ro nu raspunde.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Mie cei de la mxhost imi raspund instant la orice problema. Si pe live chat si prin sistemul de tickets. Esti sigur ca nu iti raspunde nimeni? mie mi-e foarte greu sa cred.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Mie cei de la mxhost imi raspund instant la orice problema. Si pe live chat si prin sistemul de tickets. Esti sigur ca nu iti raspunde nimeni? mie mi-e foarte greu sa cred.
    Da, Dan. Inainte la fel se comportau si in cazul meu. Dupa treaba descrisa mai sus nu mai imi raspunde nimeni. Nu cred ca ar fi Adrian persoana care sa se bucure la un domeniu din doua caractere, dar alta nu vad care ar fi problema.

--- Later Edit ---

Va multumesc pentru negative celor care ati dat. Nu stiu de ce, dar asa se obisnuieste pe aici.

Se poate inchide si topicul ca nu ajungem la nici un consens. Romanii in loc sa incerce sa ajute, prefera sa ia totul in batjocura, sa dea un minus si sa inchida fereastra.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de inocent Vezi Post

[/COLOR]Alt LE: Si eu am fost la mxhost acum cativa ani, si mereu au fost rapizi. Ai incercat sa dai un telefon?

Am reusit sa iau legatura cu domnul Bogdan de la suport tehnic, care insa nu are nici o implicatie in acest subiect. A discutat totusi cu mine si dupa lungi tratative mi-a promis ca va analiza mai in detaliu problema. Tocmai de aceea rog si inchiderea topicului pana cand se va da un verdict final, macar nu se mai gasesc unii sa dea negative din plictiseala.

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Ieri am luat 7 negative, azi inca nimic, m-or fi uitat
    Salutari, Serban. Am fost cam inactiv in ultima vreme, am fost prins mai mult in mediul offline. Nu credeam ca au aparut asa mari schimbari pe aici, intr-un timp asa scurt.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cu 8 negative nici nu s a clintit ceva la liniutele de reputatie. De aici trageti voi concluzii cine a fost de acord cu mine, si cine nu.

ONTOPIC: mxhost este o experienta placuta, desi siteurile mele importante nu sunt gazduite la ei.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

Acum aproximativ o luna am solicitat celor de la mxhost (cu care colaborez de peste 6 ani) o oferta personalizata cu un discount fata de preturile afisate. Mi s-a comunicat sa o transmit in atentia d-lui Chiruta si am primit raspuns.

dumars este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th June 2011
    Posturi
    135
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De ce nu alegi un host precum HostGator sau BluHost, sunt unele dintre cele mai bune, si au un support extraordinar.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

@dumars
    Cand ai o colaborare de ani de zile si lucrurile merg bine, nu iti vine sa schimbi nimic (pe principiul "daca ceva merge bine, nu-l repara"). Si eu am vrut sa testez un alt provider (hostway) si s-a dovedit un esec, cel putin in cazul meu, asa ca am revenit la mxhost.
    Referitor la cazul particular al lui edy sper sa fie vorba de o neintelegere si nu de altceva.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand cred
    De ibaldazar în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2010, 14:13
  2. Cred ca voi renunta la AdSense...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th August 2009, 14:49
  3. Stiu ca suna putin rautacios, dar trebuie sa stiu
    De un_mic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18