23rd September 2011, 10:15
2 out of 6 members found this post helpful.
Nu stiu ce sa mai cred
Cu totii stiti despre mxhost.ro , unul dintre cei mai mari ofertanti de pe piata de domenii web si hosting. Am cumparat prin intermediul acestei firme foarte multe domenii si pachete hosting si mereu am apreciat seriozitatea de care Adrian Chiruta (persoana ce sta in spatele mxhost) a dat dovada.
Am colaborat cu acesta de mai multe ori si totul a decurs ok, am spus de multe ori ca este un om model, dar de putin timp ceva se intampla.
Am apelat la Adrian sa ma ajute la o problema cu un domeniu mai vechi cumparat prin mxhost, am facut o cerere care din cate stiu eu, a ajuns la rotld. Am mai discutat cu dumnealui de atunci de cateva ori si mi-a spus ca procesul este in curs de desfasurare.
Dupa aceea am incercat de nenumarate ori sa il contactez, fie pe adresa de email de la mxhost, fie pe cea personala, insa, in zadar. Deasemenea, pe forumul seopedia unde vorbeam deseori, nu mai raspunde la pm-uri.
Se pare ca firma serioasa in care am crezut, si persoana prompta din spatele ei si-au dat arama pe fata si au inceput sa isi trateze clientii asa cum obisnuim in Romania.
Voi ati avut peripetii de genul? Dar despre domnul Adrian ce stiti? Nu vreau sa para ca am eu ceva cu dumnealui, poate e in vacanta, poate a patit ceva (Doamne fereste), insa vreau sa aflu daca cineva a mai avut ocazia sa discute cu acesta in ultima vreme.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
23rd September 2011, 10:53
0 out of 2 members found this post helpful.
Asta e gandirea multor romani. Ei nu vor sa vorbeasca cu nimeni de la suport sau cu vreun angajat, ei vor direct cu "bo$$"-ul. Ai incercat la live support? Pai tu crezi ca omul sta si munceste 24/24 pentru tine? Daca el e in spatele mxhost-ului, atunci are oameni angajati pentru asta, nu sta el sa rezolve toate problemele. Probabil a fost o intamplare ca ti-a raspuns la toate nelamuririle atunci.
23rd September 2011, 11:51
2 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Dan
Mie cei de la mxhost imi raspund instant la orice problema. Si pe live chat si prin sistemul de tickets. Esti sigur ca nu iti raspunde nimeni? mie mi-e foarte greu sa cred.
Da, Dan. Inainte la fel se comportau si in cazul meu. Dupa treaba descrisa mai sus nu mai imi raspunde nimeni. Nu cred ca ar fi Adrian persoana care sa se bucure la un domeniu din doua caractere, dar alta nu vad care ar fi problema.
--- Later Edit ---
Va multumesc pentru negative celor care ati dat. Nu stiu de ce, dar asa se obisnuieste pe aici.
Se poate inchide si topicul ca nu ajungem la nici un consens. Romanii in loc sa incerce sa ajute, prefera sa ia totul in batjocura, sa dea un minus si sa inchida fereastra.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
23rd September 2011, 12:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu 8 negative nici nu s a clintit ceva la liniutele de reputatie. De aici trageti voi concluzii cine a fost de acord cu mine, si cine nu.
ONTOPIC: mxhost este o experienta placuta, desi siteurile mele importante nu sunt gazduite la ei.
24th September 2011, 18:16
0 out of 1 members found this post helpful.
De ce nu alegi un host precum HostGator sau BluHost, sunt unele dintre cele mai bune, si au un support extraordinar.