hah, eu tocmai îmi luai o țeapă cu godaddy. Nesimțiții zic că poți să găzduiești 10 domenii cu contul lor economy. Nu zic că toate site-urile vor fi linkuite către același folder.
hah, eu tocmai îmi luai o țeapă cu godaddy. Nesimțiții zic că poți să găzduiești 10 domenii cu contul lor economy. Nu zic că toate site-urile vor fi linkuite către același folder.
Am un blog personal nou.
Problema este ca "edy12006" a inregistrat acum cativa ani un domeniu .ro la care a trecut un CNP gresit / fals , nu stiu ca a fost intentia in momentul comenzii insa domeniul a fost inregistrat cu datele furnizate in formularul de comanda.
Acum insa "edy12006" mi-a cerut sa modificam la rotld in baza lor de date acel CNP; noi in calitate de parteneri ROTLD nu mai putem face nici o modificare odata ce domeniul a fost inregistrat. Am incercat de cateva ori sa cerem sa se faca aceasta modificare a CNP-ului insa de fiecare data ni s-a spus ca doar clientul poate face aceasta cerere de modificare direct catre ROTLD.
Inteleg ca "edy12006" are o problema cu acel domeniu insa nu este vina noastra ca s-a dat la inregistrare un CNP gresit / fals. Suportul tehnic mxhost nu are nici o legatura cu aceasta situatie, in plus toate conversatiile s-au tinut fie prin PM de pe seopedia sau pe adresa personala de email a mea.
Ultimul email in care am explicat situatia aceasta a fost:
Am inteles ca acum 2 zile "edy12006" a intrat pe chat la suportul tehnic si ne-a amenintat ca daca nu ii rezolvam problema cu CNP-ul domeniului ne va face reclama negativa pe internet pe forumuri."Am incercat tot ce se putea sa va ajutam si inteleg situatia insa noi ca parteneri ROTLD nu mai avem nici un drept de a face solicitari de modificare a datelor proprietarului asupra unui domeniu deja inregistrat.
Orice solicitare de modificare a datelor (de exemplu adresa de e-mail de contact, telefon, etc. ) se face doar de catre proprietarul domeniului contactand direct rotld.ro
Rog sa intelegeti ca nu este rea vointa din partea noastra in a va ajuta insa ROTLD nu poate da curs la nici o solicitare ulterioara din partea noastra.
Din pacate nu inteleg la ce se refera domnul de la ROTLD care v-a raspuns la solicitare insa va pot spune cu certitudine ca o solicitare din partea noastra catre ROTLD de a modifica CNP ul proprietarului unui domeniu este si va fi refuzata. "
Domeniile .ro intra in proprietatea clientului dupa inregistrare si registrarul nu mai are acces sa faca nici macar modificari de nameservere.
Adrian - MXHOST
Si uite cum se facu lumina
Sunt de un an si 3 luni cu MxHost, absolut nicio problema ... serviti hosting cu incredere!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)