hah, eu tocmai îmi luai o țeapă cu godaddy. Nesimțiții zic că poți să găzduiești 10 domenii cu contul lor economy. Nu zic că toate site-urile vor fi linkuite către același folder.
Versiune printabilă
hah, eu tocmai îmi luai o țeapă cu godaddy. Nesimțiții zic că poți să găzduiești 10 domenii cu contul lor economy. Nu zic că toate site-urile vor fi linkuite către același folder.
Problema este ca "edy12006" a inregistrat acum cativa ani un domeniu .ro la care a trecut un CNP gresit / fals , nu stiu ca a fost intentia in momentul comenzii insa domeniul a fost inregistrat cu datele furnizate in formularul de comanda.
Acum insa "edy12006" mi-a cerut sa modificam la rotld in baza lor de date acel CNP; noi in calitate de parteneri ROTLD nu mai putem face nici o modificare odata ce domeniul a fost inregistrat. Am incercat de cateva ori sa cerem sa se faca aceasta modificare a CNP-ului insa de fiecare data ni s-a spus ca doar clientul poate face aceasta cerere de modificare direct catre ROTLD.
Inteleg ca "edy12006" are o problema cu acel domeniu insa nu este vina noastra ca s-a dat la inregistrare un CNP gresit / fals. Suportul tehnic mxhost nu are nici o legatura cu aceasta situatie, in plus toate conversatiile s-au tinut fie prin PM de pe seopedia sau pe adresa personala de email a mea.
Ultimul email in care am explicat situatia aceasta a fost:
Am inteles ca acum 2 zile "edy12006" a intrat pe chat la suportul tehnic si ne-a amenintat ca daca nu ii rezolvam problema cu CNP-ul domeniului ne va face reclama negativa pe internet pe forumuri.Citat:
"Am incercat tot ce se putea sa va ajutam si inteleg situatia insa noi ca parteneri ROTLD nu mai avem nici un drept de a face solicitari de modificare a datelor proprietarului asupra unui domeniu deja inregistrat.
Orice solicitare de modificare a datelor (de exemplu adresa de e-mail de contact, telefon, etc. ) se face doar de catre proprietarul domeniului contactand direct rotld.ro
Rog sa intelegeti ca nu este rea vointa din partea noastra in a va ajuta insa ROTLD nu poate da curs la nici o solicitare ulterioara din partea noastra.
Din pacate nu inteleg la ce se refera domnul de la ROTLD care v-a raspuns la solicitare insa va pot spune cu certitudine ca o solicitare din partea noastra catre ROTLD de a modifica CNP ul proprietarului unui domeniu este si va fi refuzata. "
Domeniile .ro intra in proprietatea clientului dupa inregistrare si registrarul nu mai are acces sa faca nici macar modificari de nameservere.
Si uite cum se facu lumina:)
Sunt de un an si 3 luni cu MxHost, absolut nicio problema ... serviti hosting cu incredere!