Salutare.
Am lucrat acum cateva luni pentru 2 clienti niste situri . In functie de necesitatile fiecaruia am ales doua hosturi diferite (unde le-am plantat siturile) Situri pe RO, provideri din RO.
Unul pe joomla , unul pe cscart ( magazin)
Nu am facut nici o promovare pentru nici unul dintre ele, nici o inregistrare in motoare, nici un link de pe alt site, pentru ca nu aveau gata produsele/serviciile de vanzare si nu doreau sa aiba inca vizitatori.
Insa am pus articole.
Am avut surprize de proportii:
1)situl cu joomla a fost indexat si listat pe prima pagina google la o cautare zonala destul de competitiva..in 2 saptamani. Cu doar 2 pagini amarate de maxim 500 cuvinte impreuna, fara nici un backlink. ( atat a fost cererea clientului la cotinut)
2) la situl cs cart am asteptat , si am asteptat ...si am asteptat app 2 luni pana la indexare si pot spune ca are si avea zeci de articole excelente unice, si apoi si blog dezvoltat. Si ca sa il indexez am apelat pana la urma la 2 linkuri de pe niste situri cu ceva trafic !
( repet nu ma presa nimic sa le indexez ci doar am urmarit pasiv fenomenul)
Se poate ca unele hosturi sa fie mai des vizitate de booti si indexate?
PE de alta parte hostul rapid indexat sustine ca ofera IP public propriu Gratuit
Ceva parari?
Multumesc.
"Cand vorbesc de favorizare nu este ceea se se intelege strict romanescci ma gandesc ca sunt anumite aspecte ( tehnice/de continut ) care fac ca niste IP uri sa fie vizitate mai des/ vazute mai bine de Googles.

ci ma gandesc ca sunt anumite aspecte ( tehnice/de continut ) care fac ca niste IP uri sa fie vizitate mai des/ vazute mai bine de Googles.
Răspunde cu citat