14th December 2011, 13:17
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu tine de host decat daca are downtime mare. Concentreaza-te pe continut si asteapta minim 1 an ca sa apari bine. Parerea mea.
14th December 2011, 13:17
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diasomie
Recunosc ca e un domeniu f competitiv cel unde ma zbat ( e turism) insa chiar sa nu apar deloc la cautari in 200-300 rezultate nu prea cred ca e normal.
Corect, nu-i normal. Pun pariu ca printre rezultatele cu nr 100-200 sunt si niste anunturi sau listari prin directoare web, ceea ce nu-i normal deloc. Deci pare sa fie o penalizare. Nu cred in prostii de astea gen sandbox, sunt vrajeli, no offence pt cei care inca mai cred in astea, insa multe site-uri pe care le-am inceput, urcau in primele 5-10 pagini in doar cateva zile de la lansare si apoi incet incet in primele pagini in doar 1-2 sapt. Deci cand nu apari nici in primele 30 de pagini (300 rezultate), atunci clar e o penalizare si nici vb de sandbox.
Apropo, mai poti face o chestie, incearca sa cauti invers, intre ultimele rezultate. Da-i pe ultima pagina de rezultate si de acolo merci inapoi si vezi daca-i listat pe acolo. Am avut un site care a fost penalizat si pentru cuvantul cheie principal, pt care am exagerat cu backlink-urile exact de la lansare, (tre sa recunosc, n-a fost o miscare inteligenta) aparea fie pe ultima pagina, fie pe penultima, ceea ce clar era penalizare. Apoi, incet incet si-a revenit si acum sta undeva pe paginile 1-2, fara sa-i fac nimic. Si-a revenit singur
Signatura lipsa