Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: pot fi unele hosturi favorizate de Google?

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

OFF: 'Add your URL to Google' este o prostie. Incearca sa introduci orice date acolo, chiar daca nu e domeniu, chiar daca codul captcha este incorect tot o sa iti apara pagina cu 'multumire'. Asta ma face sa cred ca G prosteste webmasterii prin pagina aia.
    .

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    OFF: 'Add your URL to Google' este o prostie. Incearca sa introduci orice date acolo, chiar daca nu e domeniu, chiar daca codul captcha este incorect tot o sa iti apara pagina cu 'multumire'. Asta ma face sa cred ca G prosteste webmasterii prin pagina aia.
    de acord... si mie mi se pare inutila pagina aia.. n-am folosit-o niciodata. e suficient sa pun un backlink pe unul din site-urile pe care le am deja si in cateva ore mi-a indexat orice url... oricum, am vazut ca sunt firme de seo care includ in procesul lor acest pas cu add_url serios... chiar era trecut la pasii pe care-i urmeaza atunci cand optimizeaza un site... pfff..
    Signatura lipsa

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

sunt secrete hosturile?

copilu_cc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

@Kidu - La ce anume te referi?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

kidu: e vb de x servers si clau s.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

clau e cel intarziat? misto, si eu am patit la fel in primavara. A durat un pic peste o luna.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

da "el" e cel intarziat. Au servicii foarte bune, raspuns prompt, viteza, etc , dar am ramas masca in privinta indexarii ( pasive) Oricum merg tot pe mana lor cu niste domenii, si o sa vad cum sta treaba. Numai ca acolo o sa fortez putin lucrurile.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

REVIN PE ACEST POST CU O PROBLEMA SIMILARA:

pe acelasi server am plantat un alt site, nisa turism:
    Indexare foarte tarzie, aproape o luna, pana am decis sa fortez lucrurile cu linkuri. Apoi ciudat, mi-a fost indexat situl cu PR 1, fara sa aiba continut, doar cu un script de test, pagina goala si doar cu cateva linkuri in spate.
    Apoi am muncit la el cu texte si linkuri (aproape 1000 de linkuri au fost la un moment dat) si nici macar nu vrea sa apara in cautari la cuvantul cheie targetat. Dau cautari pana in 200-300 de rezultate si nu apare.

E al treilea site cu care patesc asa ceva la acel provider.
    Sotia are si ea un bussines cu site si blog tot acolo. Are trafic de pe facebook cu tona, scrie zilnic, a inchegat o comunitate de comentatoare profesioniste ( de' is femei cu chef de vorba in ale copiilor si subiecte medicale) are linkuri si parca munceste dejaba. Greu a fost indexata, pe pagina 5-6 si zilnic , de 3-4 luni tot scade.

In paralel am plantat pe hostgator , de test dar si lipsa de spatiu pe conturile pe care le mai am prin Romania, situri similare pe aceleasi nise ( pe .RO) , ( doar ca sunt ceva mai pe long tail axate)Ghici ghicitoare: Indexare in 3-5 ore! si, la efort infim mai mic castig zilnic pozitii si ma indrept spre pagina 1.

Recunosc ca e un domeniu f competitiv cel unde ma zbat ( e turism) insa chiar sa nu apar deloc la cautari in 200-300 rezultate nu prea cred ca e normal.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu tine de host decat daca are downtime mare. Concentreaza-te pe continut si asteapta minim 1 an ca sa apari bine. Parerea mea.
    Caut cu jingle.ro.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Recunosc ca e un domeniu f competitiv cel unde ma zbat ( e turism) insa chiar sa nu apar deloc la cautari in 200-300 rezultate nu prea cred ca e normal.
    Corect, nu-i normal. Pun pariu ca printre rezultatele cu nr 100-200 sunt si niste anunturi sau listari prin directoare web, ceea ce nu-i normal deloc. Deci pare sa fie o penalizare. Nu cred in prostii de astea gen sandbox, sunt vrajeli, no offence pt cei care inca mai cred in astea, insa multe site-uri pe care le-am inceput, urcau in primele 5-10 pagini in doar cateva zile de la lansare si apoi incet incet in primele pagini in doar 1-2 sapt. Deci cand nu apari nici in primele 30 de pagini (300 rezultate), atunci clar e o penalizare si nici vb de sandbox.

Apropo, mai poti face o chestie, incearca sa cauti invers, intre ultimele rezultate. Da-i pe ultima pagina de rezultate si de acolo merci inapoi si vezi daca-i listat pe acolo. Am avut un site care a fost penalizat si pentru cuvantul cheie principal, pt care am exagerat cu backlink-urile exact de la lansare, (tre sa recunosc, n-a fost o miscare inteligenta) aparea fie pe ultima pagina, fie pe penultima, ceea ce clar era penalizare. Apoi, incet incet si-a revenit si acum sta undeva pe paginile 1-2, fara sa-i fac nimic. Si-a revenit singur
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb de advertoriale cu 40 de situri, hosturi diferite
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th June 2011, 20:12
  2. Problema la site pe unele browsere
    De radeoN în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd June 2011, 20:25
  3. Hosturi straine cu plata
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th May 2009, 11:29
  4. Cum scap de unele pagini indexate?
    De eugen în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th October 2007, 15:23
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 26th November 2006, 15:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •