BlastWave.ro recomand cu incredere, ii folosesc de ceva timp si nu am avut nici un fel de probleme!
http://www.inregistrare-domenii.ro/
BlastWave.ro recomand cu incredere, ii folosesc de ceva timp si nu am avut nici un fel de probleme!
misto ca vad in top preferinte blastwave.ro io am cateva siteuri tinute de ei si cum nu prea ma pricep la butoane, cad mereu pe capu' lor. ma boscorodesc ei ce ma boscorodesc, da' mi rezolva toate vrerile. si cica pt ca le place lor de abjectu.ro (blogu meu), mi-au dat si reduceri. baietii stiu sa faca afaceri si au si mega rabdare cu bolovani ca mine. votu meu merge la ei
Va salut,
Pentru un site ce consuma lunar in jur de 60 GB trafic, ce mi-ati recomanda, dintre: xservers.ro si smart-hosting.ro ?
Multumesc !
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Eu am site-ul gazduit la blastwave.ro, si am schimbat nenumarate firme pana acum! Va spun SINCER, este cel mai bun provider pe care l-am avut vreodata! Am un top de site-uri, si consuma mai mult decat un site normal, chiar prea mult! Nici o firma din cate am intrebat nu m-au primit cu acest site, in afara de blastwave.ro unde am dat de o echipa nemaipomenita, iti ofera ajutor pentru orice, chiar daca ei nu au nici o legatura cu respectiva problema! In plus, poti recupera o parte sau chiar toti banii dati pe factura prin sistemul de afiliere. Ce sa va mai spun? Vorba lunga, saracia omului! NU MA CREDETI PE CUVANT, INCERCATI BLASTWAVE.RO!
Oare sunt singurul caruia i se pare ciudat ca pe aceasta pagina 3 membri cu doar un SINGUR post (hai bine, unul are doua) recomanda blastwave?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Hai sa vedeti o chestie faina:
1) accesati blastwave.ro/billing/lang/Romanian.txt
2) cititi cu atentie headerul
3) faceti un search dupa "Hangar"
.:|:.
Recomand un screenshot. Dupa ce il modifica o sa creada lumea ca ... nu esti tu![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Eu propun sa se gandeasca inainte de a se face afirmatii, sunt CLIENT REAL SI MULTUMIT al blastwave.ro , si mai mult, NU AM NICI O LEGATURA, NICI NU IL CUNOSC pe abjectu, alt user multumit si care dovedeste ca este client real. Site-ul meu este Promovare site GRATUIT! | Clasament General | Promovare GRATUITA! -> Adauga-ti site-ul acum! - Statistici Web - Analize Web , puteti arunca o privire, va puteti chiar uita sa vedeti ce NS-uri am si, daca doriti va pot oferi chiar un Print Screen din contul client, pentru a va convinge ca sunt client real si distinct al blastwave.ro!
Ma intreb: DE CE SE MAI FAC ASTFEL DE SONDAJE DACA ACUZATI pe cei ce raspund cu sinceritate? Eu cred ca ori mai trebuia sa se mai adune ceva posturi sau sunt invidiosi cei care nu sunt votati.
Ceea ce am scris eu este 100% REAL si pot dovedi fiecare cuvant!
Man, stai chill, sari ca siguranta... Recunoaste ca e suspect, faptul ca 3-4 useri cu 1 singur post posteaza aproape consecutiv aceeasi chestie...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)