Vezi Rezultate Sondaj: Hosting Romania (trafic necontorizat)

Alegători
22. Nu puteţi vota în acest sondaj
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 35

Subiect: Hosting Romania (trafic necontorizat)

remus24 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Multi nu inteleg oricat le-ai explica, pe langa banda mai trebuie luat in considerare si nivelul resurselor procesor/memorie alocat. Cum ai depasit 3-5% Bang!!! Deci nu vei ajunge absolut niciodata pe un cont shared sa consumi mai mult de 300-400 GB lunar, ceea ce mi se pare mai mult decat ok. Din tot ce am experimentat eu pana acum in ro, fara niciun interes de a le face reclama myhost.ro ar fi cei mai ok in aceasta privinta, am avut siteuri pe conturi shared ce mancau lunar peste 600GB/ per cont si nu am avut nicio problema. Altii care ofereau trafic "nelimitat" m-au trimis la plimbare...
    Bineinteles ca pe langa banda trebuie luate si celelalte caracteristici in considerare (nu am negat acest lucru) dar sa zicem ca procesorul/memoria alocat(a) sunt suficiente pt proiectul tau dar sa ai o limitare a traficului la 100 GB lunar. Ti-ar conveni?
    Eu cred ca sunt si oameni care se uita la acest aspect (poate incepatorii cum sunt si eu) si de aceea am simtit necesar crearea acetui thread. Cu cat mai multe pareri cu atat mai bine...
    Ultima modificare făcută de remus24; 19th July 2011 la 09:14.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

@Remus: 100GB/luna ti se pare foarte putin ? Asta inseamna cam 2-2.5 Mb/minut in mod constant 24/24 si poate fi insuficient daca ai big size photo gallery sau faci filesharing (downloads), caz in care ai putea discuta cu providerul pentru acest serviciu sa ceri extra bandwidth sau custom plan, strict pentru nevoile tale.
    De ce apar astfel de limitari ? Pentru simplul motiv ca exista limitari ”mai sus”, in functie de politica de marketing a fiecarui ISP. Un server inchiriat sa unul colocat nu iti aduce neaparat trafic nelimitat/necontorizat iar daca ai o limita X trebuie sa te incadrezi in ea impartind X la numarul de clienti de pe serverul respectiv cu o marja de eroare suficient de buna pentru a putea oferi traficul specificat si catre clientii noi de pe server. Poti sa nu tii cont de limita insa esti taxat pentru fiecare 100 GB depasiti peste traficul alocat si ce faci ? Limitezi traficul pentru ca nu poti factura clientilor depasirea respectiva atata vreme cat ai trecut ”nelimitat/necontorizat”, nu ?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

copilu_cc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu mi sa intamplat sa depasesc niciodata 100 GB de trafic... Si asta cu vreo 5 site-uri. Iar daca e sa o luam asa, mereu sunt incepatorii care isi doresc "nelimitat" .... probabil cred ca o sa ajunca precum trilulilu . ro din prima luna.

......
    Ultima modificare făcută de copilu_cc; 19th July 2011 la 10:19.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

100 GB a fost un nr random. In loc putea sa fie si 10 si 1....
    Deci din ce inteleg voi spuneti ca trafic nelimitat (necontorizat) e pus doar de fatada? Toti il contorizeaza si la un moment dat daca ai ajuns la maxim nu-ti mai afiseaza siteul?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

remus, imagineaza-ti ca ai acces total la o conducta prin care trece benzina, ti se da voie sa iei cata vrei tu, dar ti se pune la dispozitie un furtun de "perfuzie". La sfarsit de luna, s-ar putea sa te alegi cu mai putina benzina decat altii care au avut limita de 100 tone, dar au avut acces la toate instrumentele necesare (furtun de gradinar/pompier )

Sunt deacord ca e bine sa alegi un hosting ce-ti acorda mai multe resurse, chiar necontorizate, dar nu asta e totul. Unii sunt mai seriosi si mai profi decat altii.
    Fiecare lucru are pretul sau corect, iar atunci cand cumperi ceva cu mult sub pretul real, ar cam trebui sa-ti pui intrebari. Daca nu faci asta, sa te astepti la surprize pt ca vei avea parte de ele.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 19th July 2011 la 13:19.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de remus24 Vezi Post
    Deci din ce inteleg voi spuneti ca trafic nelimitat (necontorizat) e pus doar de fatada? Toti il contorizeaza si la un moment dat daca ai ajuns la maxim nu-ti mai afiseaza siteul?
    În niciun caz nu se poate vorbi de așa ceva la cei care sunt în branșă de ceva vreme (min 2-3 ani) și care își văd de treaba lor.
    Citat Postat în original de EHR
    Un server inchiriat sa unul colocat nu iti aduce neaparat trafic nelimitat/necontorizat
    Atâta vreme cât sunt mai multe datacentere în țară, există (sau nu) limite în ceea ce privește traficul alocat serverului/contului pe care îl deții. Nu toți oferă ”trafic nelimitat/necontorizat” sau dacă îl pot oferi, se consideră extraopțiune si se taxează ca atare (X euro/luna/server) lucru care ar crește prețul către clientul final.
    Tu dacă ai un abonament la un operator de telefonie mobilă A, cu 1000 minute incluse, poți să îl inchiriezi spunând că oferi ”convorbiri nelimitate” ? Poți, dar s-ar putea ca respectivul client să vorbească mai mult decât te așteptai și o să te trezești că ai de plată o suma Y pe care nu prea ai cum să i-o impuți atăta vreme cât i-ai spus că poate să vorbească cât vrea. Vrei abonament ”nelimitat” ? Costa mai mult.
    Compania B îți poate oferi așa ceva însă fie nu prea știi multe despre ea, fie nu au acoperire, calitate audio mai slabă s.a.m.d. Ce alegi?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    remus, imagineaza-ti ca ai acces total la o conducta prin care trece benzina, ti se da voie sa iei cata vrei tu, dar ti se pune la dispozitie un furtun de "perfuzie". La sfarsit de luna, s-ar putea sa te alegi cu mai putina benzina decat altii care au avut limita de 100 tone, dar au avut acces la toate instrumentele necesare (furtun de gradinar/pompier )
    Mersi pt explicatie...

Paul Lucian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    49
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am votat xservers.ro
    De ce ?
    M-a uimit calitatea serviciilor oferite
    Nu am crezut dar am zis sa incerc
    Mai am un VPS la linode.com de care sunt foarte multumit
    Pana acum am testat mai multe firme din Romania si de afara
    Pot spune ca in sfarsit am gasit o firma in Romania care sa nu-mi dea site down cand imi trimit toate domeniile catre unul singur !
    Dovada e ca dece.me e online si 2.000 de domenii duc catre el
    Daca incercati sa faceti asa ceva si prin alte parti o sa vedeti ca nu mai merge nimic (la aceeasi bani)
    O spun din experienta si rog ca daca cineva e de alta parere sa vina cu exemple
    Nu am mentionat firmele care m-au dezamagit !
    Consider ca aici votam exemplele pozitive si nu ne ocupam de altceva !

andreiplesa este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare, sa nu vorbim de limitarea la hits care o face hostway.ro desi are totul nelmitat din cum zic ei, eu cu un amarat de site si niste poze reuseam performanta sa depasesc 100.000 de hits in 2 saptamani desi erau alocate pentru o luna dupa care imi scadea viteza de incarcare de stateam 20 de secunde sa imi incarce pagina. Pana la urma a inceput sa caut alta firma si am dat de cei de la blastwave.ro care nu au limitare la hits si de 2 luni micul meu site merge cum imi doresc. recomand

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor pentru pareri si pentru voturi. Sondajul inca nu s-a incheiat (este pe perioada nedeterminata deschis ) asa ca va astept cu voturi/pareri in continuare.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Radio hosting in Romania?
    De ioan11bl în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:17
  2. Hosting cu trafic nelimitat
    De staycu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 30th April 2011, 12:26
  3. ofer hosting cu trafic nelimitat
    De ktutza2006 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2