Man, stai chill, sari ca siguranta... Recunoaste ca e suspect, faptul ca 3-4 useri cu 1 singur post posteaza aproape consecutiv aceeasi chestie...
http://www.inregistrare-domenii.ro/
Man, stai chill, sari ca siguranta... Recunoaste ca e suspect, faptul ca 3-4 useri cu 1 singur post posteaza aproape consecutiv aceeasi chestie...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Daca exte careva care imi poate spune cum pot dovedi ca sunt un client real, multumit si distinct al blastwave.ro, EU O FAC! Pot posta un Print Screen din contul client, veti vedea ca am doar top-site.info in cont, va pot arata chiar si factura! Ma simt chiar acuzat pe nedrept, ma simt la fel ca saracii oameni care intra in puscarie pentru nesocotelile si vorbele altora! Ar trebui sa justificati ceea ce spuneti, nu doar sa faceti afirmatii si sa spuneti ca ”mi se pare SUSPECT” si sa mai si recunosc. Cereti administratiei sa ne verifice pe noi, cei care am postat! Sa ni se verifice IP-urile, mail-urile si tot ceea ce vreti! Eu sunt intradevar un user de bunacredinta, si nu imi place ca cei mai vechi pe aici vor sa arate ca stiu ceea ce... de fapt nu stiu!
Din moment ce eu am inceput subiectul mi se pare normal sa mediez si eventualele probleme/divergente/conflicte ce au loc aici.
Intr-adevar ca este poate suspect acest lucru insa nu-i puteti acuza pe toti cei care scriu parerea despre Blastwave. Daca vin 2 care fac spam asta nu inseamna ca al 3-lea sau al 4-lea sau al n-lea sunt tot spammeri. Si chiar daca vin sa faca acest lucru cred ca sunt moderatori aici care se ocupa de problema (sau se pot ocupa de problema) conform regulamentului intern al forumului.
Nu trebuie sa te justifici in niciun fel nimanui. Este un subiect in care parerea ta conteaza si atat.
Multumesc mult pentru post Remus, ma bucur ca ai intervenit, si daca cei dinaintea mea sunt spam-eri, sa fie pedepsiti! Nu este vina mea ori vina blastwave.ro pentru ceea ce se intampla aici, nu s-a facut sondajul pentru a creea divergente sau a aduce prejudicii firmelor de hosting. Eu am mai spus si voi mai spune daca este necesar, sunt un client real si multumit si chiar recomand blastwave.ro pentru ca de aceea a fost deschis acest topic: sa votam si sa ne spunem parerile!
O seara placuta!
magetis, ti-am mai spus o data, linisteste-te. Ne-am prins ca nu esti "bot" si daca te-am deranjat cu ceva imi cer scuze fata de tine. Sa ai o seara placuta!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)