Vezi Rezultate Sondaj: Hosting Romania (trafic necontorizat)

Alegători
22. Nu puteţi vota în acest sondaj
Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 35 din 35

Subiect: Hosting Romania (trafic necontorizat)

magetis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca exte careva care imi poate spune cum pot dovedi ca sunt un client real, multumit si distinct al blastwave.ro, EU O FAC! Pot posta un Print Screen din contul client, veti vedea ca am doar top-site.info in cont, va pot arata chiar si factura! Ma simt chiar acuzat pe nedrept, ma simt la fel ca saracii oameni care intra in puscarie pentru nesocotelile si vorbele altora! Ar trebui sa justificati ceea ce spuneti, nu doar sa faceti afirmatii si sa spuneti ca ”mi se pare SUSPECT” si sa mai si recunosc. Cereti administratiei sa ne verifice pe noi, cei care am postat! Sa ni se verifice IP-urile, mail-urile si tot ceea ce vreti! Eu sunt intradevar un user de bunacredinta, si nu imi place ca cei mai vechi pe aici vor sa arate ca stiu ceea ce... de fapt nu stiu!

remus24 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th January 2011
    Locaţie
    Buzau/Iasi
    Vârstă
    36
    Posturi
    55
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Oare sunt singurul caruia i se pare ciudat ca pe aceasta pagina 3 membri cu doar un SINGUR post (hai bine, unul are doua) recomanda blastwave?
    Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Eu zic ca e spam toata ziua...
    Din moment ce eu am inceput subiectul mi se pare normal sa mediez si eventualele probleme/divergente/conflicte ce au loc aici.
    Intr-adevar ca este poate suspect acest lucru insa nu-i puteti acuza pe toti cei care scriu parerea despre Blastwave. Daca vin 2 care fac spam asta nu inseamna ca al 3-lea sau al 4-lea sau al n-lea sunt tot spammeri. Si chiar daca vin sa faca acest lucru cred ca sunt moderatori aici care se ocupa de problema (sau se pot ocupa de problema) conform regulamentului intern al forumului.

Citat Postat în original de magetis Vezi Post
    Daca este careva care imi poate spune cum pot dovedi ca sunt un client real, multumit si distinct al blastwave.ro, EU O FAC! Pot posta un Print Screen din contul client, veti vedea ca am doar top-site.info in cont, va pot arata chiar si factura! Ma simt chiar acuzat pe nedrept, ma simt la fel ca saracii oameni care intra in puscarie pentru nesocotelile si vorbele altora! Ar trebui sa justificati ceea ce spuneti, nu doar sa faceti afirmatii si sa spuneti ca ”mi se pare SUSPECT” si sa mai si recunosc. Cereti administratiei sa ne verifice pe noi, cei care am postat! Sa ni se verifice IP-urile, mail-urile si tot ceea ce vreti! Eu sunt intradevar un user de bunacredinta, si nu imi place ca cei mai vechi pe aici vor sa arate ca stiu ceea ce... de fapt nu stiu!
    Nu trebuie sa te justifici in niciun fel nimanui. Este un subiect in care parerea ta conteaza si atat.

magetis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th December 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult pentru post Remus, ma bucur ca ai intervenit, si daca cei dinaintea mea sunt spam-eri, sa fie pedepsiti! Nu este vina mea ori vina blastwave.ro pentru ceea ce se intampla aici, nu s-a facut sondajul pentru a creea divergente sau a aduce prejudicii firmelor de hosting. Eu am mai spus si voi mai spune daca este necesar, sunt un client real si multumit si chiar recomand blastwave.ro pentru ca de aceea a fost deschis acest topic: sa votam si sa ne spunem parerile!

O seara placuta!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

magetis, ti-am mai spus o data, linisteste-te. Ne-am prins ca nu esti "bot" si daca te-am deranjat cu ceva imi cer scuze fata de tine. Sa ai o seara placuta!
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

djleo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th July 2011
    Locaţie
    Boteni, Arges
    Vârstă
    31
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

AlfaHost.ro

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Radio hosting in Romania?
    De ioan11bl în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:17
  2. Hosting cu trafic nelimitat
    De staycu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 30th April 2011, 12:26
  3. ofer hosting cu trafic nelimitat
    De ktutza2006 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2