[ON]
Nu cumva are legatura cu sitemap-ul?
In sitemap se specifica frecventa schimbarii unei pagini: "Change frequency: ...". Daca e setat pe (sa zicem) o saptamana, crawlerul nu-l mai viziteaza decat odata la 7 zile![]()
[ON]
Nu cumva are legatura cu sitemap-ul?
In sitemap se specifica frecventa schimbarii unei pagini: "Change frequency: ...". Daca e setat pe (sa zicem) o saptamana, crawlerul nu-l mai viziteaza decat odata la 7 zile![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
@thefan ms de raspuns. Ma indoiesc sa fie din cauza sitemap, am precizat ca nu am adaugat inca in WT.
@Nic - nu ma apuc sa fac promovare la forumuri. nu castig nimic din asta. SI ok, daca tu spui ca e de prost gust, asa o fi. Nu ma bag in flame. Eu am pus o intrebare, as prefera daca ai ramane pe subiect. Daca vrei sa imi ti morala, am PM sau iti pot da si adresa mea de email.
keep the topic clean, please.
Nu de altfel nici sitemap generat. Nu ar trebui sa fie nevoie de sitemap ca sa indexeze cel putin first level pages dupa ce prima pagina e luata bine si innerpages au link din prima pagina + surse externe.
Da, intrebarea mea este de fapt : nu mai conteaza internal linkingul pt indexare ? Mi s-ar parea absurd. Tind sa raman la ideea ca e doar un algo update.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Probabil o sa creez sitemap ca ultima solutie in cazul asta.
Multumesc celor care au raspuns la subiect. rep added.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)