Nu obisnuiesc sa pun foarte multe intrebari de domeniu, adica in ultima vreme mi-a placut sa stau retras si sa citesc. Am intalnit o situatie putin mai ciudata in ultima vreme si am decis sa postez cu intrebare catre colegii romani, poate s-a mai intalnit un caz similar prin randurile proiectelor voastre.
Am postat toata treaba deja aici( destul de clar, presupun ), sper sa nu fie cu suparare nimanui ca am oferit link,dar timpul nu-mi permite sa scriu din nou.
Edit : expun problema pe larg aici si scot link, sper ca scap de stres unii dintre membrii cu aceasta ocazie
1. WP instalat pe un subdomeniu nou
2. se creaza posturi / categorii si cateva taguri ( unii aveti ceva impotriva tagurilor.. ? )
3. una bucata link de pe un alt blog + in main domain in speranta unei indexari rapide.
4. pe celalalt blog, spiderul trece peste continut foarte des, fiind deja setat la fast crawling
5. realizez internal linking
6. intre timp creez inca un blog, pe alt domeniu, intr-un subfolder
7. patesc aceeasi chestie descrisa mai sus
8. Spiderul trece peste site, nu indexeaza insa ( sau sunt in supplemental..? )
9. Nu am adaugat in WT, urmeaza sa fac pasul asta
Orice sugestii sau posibile rezolvari sunt apreciate. Parerea mea este ca nu vorbim de un caz izolat, am mai auzit webmasteri care se "plangeau" de ceva similar.
Asadar, se schimba cumva modalitatea de indexare a paginilor ? E nevoie neaparat de link extern ?
Multumesc anticipat