Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Schimbari in modalitatea de indexare a paginilor ?

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    35

Implicit Schimbari in modalitatea de indexare a paginilor ?

Nu obisnuiesc sa pun foarte multe intrebari de domeniu, adica in ultima vreme mi-a placut sa stau retras si sa citesc. Am intalnit o situatie putin mai ciudata in ultima vreme si am decis sa postez cu intrebare catre colegii romani, poate s-a mai intalnit un caz similar prin randurile proiectelor voastre.

Am postat toata treaba deja aici( destul de clar, presupun ), sper sa nu fie cu suparare nimanui ca am oferit link,dar timpul nu-mi permite sa scriu din nou.

Edit : expun problema pe larg aici si scot link, sper ca scap de stres unii dintre membrii cu aceasta ocazie

1. WP instalat pe un subdomeniu nou
    2. se creaza posturi / categorii si cateva taguri ( unii aveti ceva impotriva tagurilor.. ? )
    3. una bucata link de pe un alt blog + in main domain in speranta unei indexari rapide.
    4. pe celalalt blog, spiderul trece peste continut foarte des, fiind deja setat la fast crawling
    5. realizez internal linking
    6. intre timp creez inca un blog, pe alt domeniu, intr-un subfolder
    7. patesc aceeasi chestie descrisa mai sus
    8. Spiderul trece peste site, nu indexeaza insa ( sau sunt in supplemental..? )
    9. Nu am adaugat in WT, urmeaza sa fac pasul asta

Orice sugestii sau posibile rezolvari sunt apreciate. Parerea mea este ca nu vorbim de un caz izolat, am mai auzit webmasteri care se "plangeau" de ceva similar.

Asadar, se schimba cumva modalitatea de indexare a paginilor ? E nevoie neaparat de link extern ?

Multumesc anticipat
    Ultima modificare făcută de darkstar_tfd; 28th October 2008 la 12:15. Motiv: sa-i luminez ziua lui @nic

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Salut,

de indexat indexeaga Google si arata prima pagina, insa gradual le arata si pe celelalte. Asa a fost si inainte, exista un delay. Sunt 100% sigur ca in background indexarea exista insa nu se afiseaza in rezultate.

Vorbim de domenii noi da? Fiinca eu vorbesc de cum se indexeaza un domeniu nou bazat pe ceea ce ai scris tu.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    35

Implicit

Buna Marius,

Da, vorbim despre domeniu nou, desi am adaugat putin mai jos si faptul ca am patit aceeasi chestie pentru un subfolder al unui alt site, acelasi WP instalat si cu un numar mai mare de posturi.

Ma gandeam ca poate se fac ceva modificari in algo si dureaza aplicarea acestora si de aceea indexarea se va face mai greu o perioada.

E prima oara cand patesc asa ceva. Am reusit sa indexez domeniu + inner pages si in cateva ore. De aceea pun intrebarea asta.

Ceva nu e in normalitate, altfel ar fi trebuit sa am un numar mult mai mare de pagini indexate in perioada asta de timp.

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    32

Implicit

Mi se pare un lucru normal, am avut si eu situatia asta cu un domeniu vechi, google imi indexa prima pagina zilnic iar linkurile din pagina odata pe saptamana. Dupa o luna sau chiar mai bine de adaugat continut nou(2 3 articole pe zi) google ma indexeaza zilnic, cu toate linkurile noi. Am patit asta acum 2 sau 3 luni, nu cred ca s-a schimbat ceva de atunci.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    35

Implicit

Sa inteleg ca toata lumea vede situatia asta a fi normala ? personal mereu am indexate site-urile foarte repede si dupa ce am reusit cu indexul restul de pagini au "curs" de la sine in urmatoarele cateva zile.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

aceeasi situatie am avut-o si eu.
    Indexul foarte rapid luat iar paginile interioare dura ceva vreme.
    Dupa o luna a inceput sa-mi indexeze paginile interioare chiar si la 3 minute.
    Dupa ce am inceput sa postez mai rar nu mi le mai ia la 3 minute dar in maxim cateva ore sant indexate.
    La mine e vorba de un domeniu vechi

IRQ
    IRQ este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Posturi
    124
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai sa fie ..., uite abia acum vad ca seopedia are concurenta si link catre concurenta. Al cui e seo-romania.com?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    35

Implicit

IRQ nu cred ca e vorba de concurenta. Sunt 2 comunitati total diferite. Am scris un mesaj intr-o parte si nu am timp sa il rescriu aici. Asta ca sa nu ii fac copy-paste, deh, feresc forumul de duplicate.

As fi foarte multumit insa daca ai putea sa imi raspunzi ontopic.

Multumesc

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de IRQ Vezi Post
    Mai sa fie ..., uite abia acum vad ca seopedia are concurenta si link catre concurenta. Al cui e seo-romania.com?
    krumel e ownerul, darkstar_tfd e moderator acolo cred, insa din ce vad la intrebarea lui nu a raspuns inca nimeni Diversitatea e buna, si e laudabil ca exista mai multe forumuri.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de darkstar_tfd Vezi Post
    IRQ nu cred ca e vorba de concurenta. Sunt 2 comunitati total diferite. Am scris un mesaj intr-o parte si nu am timp sa il rescriu aici. Asta ca sa nu ii fac copy-paste, deh, feresc forumul de duplicate.

De ce nu ai scris aici postul si apoi sa dai link catre threadul asta in celalalt forum? Daca nu e vorba de promovare, strategia corecta mi s-ar fi parut sa depui mai mult efort si sa scrii in forumul unde sunt mai multi membri si unde ai mai multe sanse sa primesti raspuns, si apoi eventual sa dai copy paste - sau link - in celelalte forumuri.

Astea fiind zise nu am nimic cu celalalt forum si il apreciez mult pe Krumel, dar mi se pare de prost gust sa scrii intr-un forum un thread in care practic linkezi catre un alt thread din alt forum, fie ca respectivul forum este sau nu concurent.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PayPal schimbari
    De superbus în forumul PayPal
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th December 2009, 09:19
  2. Schimbari mari
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 18th December 2009, 20:34
  3. Schimbari SERPs
    De Nosfer în forumul Google
    Răspunsuri: 4