...tot in ideea dezvoltarii subiectului am continuat si eu discutia.

Un pic de istorie...
De prin 2003, parca, pana in vara anului trecut, rezultatele din supplemental index erau notate ca atare (asa cum exista Cached - Similar Pages..exista si un link Supplemental Result la paginile din coada cautarilor)

Lucrurile erau simple, faceai o cautare de genul site:domeniu, si vedeai de pe la ce rezultat incepe supplemental index, si ce pagini ai acolo.

Dupa iulie 2007, Google a anuntat ca a renuntat la notarea linkurilor cu "Supplemental Result", si ca lucreaza la aducerea a cat mai multe rezultate din supplemental in main.

De atunci, subiectul supplemental este o nebuloasa. Din cate cunosc eu, modalitatea prin care "expertii" au ajuns sa descopere paginile aflate in main, si prin extrapolare, a celor aflate in supplemental (Google nu a confirmat nimic) ar fi operatorul neoficial -inallurl:, combinat cu operatorul site:

Ex: site:tudi.ro -inallurl:tudi.ro (~30 rezultate)
vs. site:tudi.ro (~230 rezultate)

Ba chiar poti gasi un Supplemental Index Ratio (care in cazul tau ar fi ~85%, cam nelinistitor, dupa parerea mea)

Nu uitam totusi ca site-ul tau este "optimizat", tocmai in ideea de a evita "penalizarile", corect?

Ar trebui sa-ti faci griji? Eu zic ca nu. Cine poate baga mana in foc ca asa se poate afla ce pagini ai in supplemental? Cine poate spune ca paginile care nu sunt in "main" nu vor aparea in SERPs la diverse cautari?

PS: omitted results != supplemental index (si ca atare cautarea "tudi.ro" nu are prea mare relevanta)
PPS: la cautarea site:tudi.ro, incepand cu rezultatele 65-70 ai indexate niste pagini destul de dubioase, esti sigur ca ai folosit corect robots.txt?