Gabi, daca luam Tudi.ro nu e foarte concludent, pentru ca eu am implementat hack-ul ala PHP impotriva dupe content-ului. Singura mica problema care o mai am pe blog cu dupe content-ul e ca am pentru o perioada scurta acelasi text si pe single si pe homepage
Cand faci o cautare si la terminarea optiunilor din SERP vezi "Pentru a vă prezenta cele mai relevante rezultate, am omis câteva înregistrări foarte asemănătoare celor 2 deja afişate.De unde stii ca ai pagini acolo(si cum afli ce pagini sunt acolo)?
Dacă doriţi, puteţi repeta căutarea cu rezultatele omise incluse." Nu stiu cum verifici toate paginile tale care sunt in SI, decat manual pe fiecare keyword.
Google le considera duplicat/irelevante.Ce se intampla cu paginile respective, sunt mai putin importante decat cele din main index?
Daca sunt irelevante pentru Google sau duplicat, sunt in supplemental pentru anumite cautari. De exemplu (daca tot luam blogul meu de test) la cautarea "Tudi.ro" articolul http://www.tudi.ro/interviuri/interviu-cu-neil-patel/ apare in supplemental index. La cautarea "Interviu cu Neil Patel" apare pe primul loc in main index.Daca sunt mai putin importante, nu vor aparea sus la cautare in general, sau doar pentru anumite cautari?
P.S. Gabi, sa nu crezi ca incerc sa fac doar pe desteptul sau imi place sa contrazic de dragul orgoliului, eu consider discutia asta una constructiva![]()

Răspunde cu citat