La site, crescut de la PR2 la PR3, la blog crescut de la 0 la PR2, cresteri pe paginile interne ale site-ului de la 0 la PR2.
Cam atat a adus acest PR update la mine, e al doilea PR update pe care il prind, site-ul fiind lansat in Martie.
La site, crescut de la PR2 la PR3, la blog crescut de la 0 la PR2, cresteri pe paginile interne ale site-ului de la 0 la PR2.
Cam atat a adus acest PR update la mine, e al doilea PR update pe care il prind, site-ul fiind lansat in Martie.
A avut loc un upgrade de pagerank si la site-urile mele care in mare parte au ramas cu acelasi PR, doar unul singur a cazut de la 4 la 3, asta e, muncim mai mult![]()
Directorul a ajuns la PR2, in rest mai nici o schimbare.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
2 dintre site-uri au luat PR3, iar blogul a ramas la 0 ( vechime putina zic eu ). Insa la link:myblog sunt cateva link-uri luate in considerare si cred ca e o chestiune de timp pana la aparitia unui pr3 si pe blog. Oricum a avut ceva succes pentru mine acest PR3. A fost previzibil. Cred ca vor fi mai dese PR-urile pentru a se descuraja vanzarea/cumpararea de link-uri.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Site-ul meu, destul de nout, a trecut de la pr=0 la pr=3 .
Nu stiu daca e bine sau e rau , pentru ca asa cum am spus si intr-un post de acu cateva zile , webtool-ul de predictie afisa page rank 4 iar in paranteza 3.5
Daca ma gandesc de unde am plecat , pot sa consider ca e bine , dar daca ma gandesc ca speram ca 3,5 sa fie de fapt 4 , sunt un pic dezamagit.
Mai este posibil sa revina Google in situatia in care creste si pr de la siturile care imi dau IBL ?
un site de la PR4 la PR5, celelalte stau pe loc
si PR mai mare pe pagini interne....
mai muncim....
Si al meu [unic, in toate sensurile posibile] site a crescut de la 3 la 4, desi predictiile imi spuneau 5 [4.7]... :--(
Acuma, PR4 pentru un site de 7 luni CRED ca e binisor, insa mai bine nu ma uitam peste predictii, acuma eram voios in loc sa fiu [usor] dezamagit... :--)
Pls, cineva are 2-3 minute sa-i scrie unui ultra-incepator - aka subsemnatul, da' nu numai, cine stie cati or mai citi :--) - cam pe unde va uitati voi sa va vedeti Backlinkurile, PR pentru paginile secundare, in generat toate alea-alea care va indica lucruri relevante pentru PR...
Io vad la mine doar 22 backlinks, mi se pare extrem de putin, in webmaster tools vad peste 1000 - e drept ca sunt multe de pe aceleasi site-uri.
Cu alte cuvinte, am o intrebare - daca am 23 de linkuri de pe un site, din pagini diferite ale acestuia, cate BL contorizeaza mr.google? 23 sau 1 singur?
tx in advance.
[will, am pregatit si creionul pentru notat alta bere, just-in-case :--) ]
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
ura! crestere de la 3 la 4 pe home page si cu 1-2 puncte pe multe pagini de interior. pe unele articole mai vechi am pr 2 - chiar nu ma asteptam.
multi spun ca nu conteaza PR-ul. pentru mine conteaza cel putin din pct de vedere moral
chiar zilele trecute am avut o disputa pentru un schimb de link-uri. dorea doar link pe pagina cu un anumit pr si nimic mai mult chiar daca pagina oferita avea o multime de link-uri externe (peste 20) iar ce ofeream eu avea pr mai mic cu un punct si maxim 5 link-uri externe.
PS: ce ma bucura cel mai mult este cresterea de trafic din ultimele saptamani. sper sa se mentina trendul crescator.
Ultima modificare făcută de cipo; 29th July 2008 la 00:31.
Din punct de vedere strict al SEO-ului Pentru moral, vanzari de site-uri, lauda, etc. PR-ul conteazamulti spun ca nu conteaza PR-ul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)