Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: PageRank si Google blacklist

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ronaldo30 Vezi Post
    PR poate sa scada daca cumva ai link-uri pe site-uri din asa numita "Google blacklist".

Exista vreo modalitate prin care se poate sa stii ca site-ul (directorul) pe care ai pus link-ul tau este pe acesta lista neagreata de Google?

Multumesc!
    1. Am sa incep cu a doua intrebare pentru ca vad ca s-au facut niste confuzii. Exista o singura modalitate sa iti dai seama daca un site se afla la un moment dat in asa numita "Google blacklist".

Cauti in gugal: site:numedomeniu.tld
    Daca primesti rezulatul [...] did not match any documents. atunci - DA - site-ul se afla in "Google blacklist".

Atentie! Metoda este valabila numai daca site-ul are o vechime de cel putin o luna si daca are cel putin 2-3 inboud link-uri de pe pagini indexate de Google. ( Daca o pagina este indexata de Google afli cu cache:numedomeniu.tld/pagina )

*In raspunsurile anterioare cred ca s-a facut confuzie intre "Google sandbox" si "Google blacklist".

2. Revenind la prima intrebare, site-ul tau poate fi afectat daca ai link-uri pe astfel de site-uri, adica site-uri cu 0 (zero) pagini indexate (care au o vechime mai mare de o luna si cel putin 2-3 inbound link-uri).

*Site-urile din "Google blacklist" nu sunt singurele site-uri care te pot afecta prin link-uri catre site-ul tau.

ronaldo30 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2008
    Vârstă
    52
    Posturi
    58
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dagam3 Vezi Post
    .....
    *Site-urile din "Google blacklist" nu sunt singurele site-uri care te pot afecta prin link-uri catre site-ul tau.
    Imi poti spune ce tipuri de site-uri mai pot afecta site-ul meu.

Multumesc!

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

O intrebare legata de subiect. Site-urile adult sunt puse in aceeasi oala cu site-urile de piraterie?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

nu cred ca sunt puse in aceeasi oala. Site-urile adult cu continut free de tip amateur parca nu au nici o problema dar daca e adult si are filme furate intra la site-uri cu piraterie.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ronaldo30 Vezi Post
    Imi poti spune ce tipuri de site-uri mai pot afecta site-ul meu.

Multumesc!
    Dupa parerea mea alte site-uri care iti mai pot afecta site-ul tau sunt site-urile fara Trustrank (aici intra si cele din Sandbox etc), daca procentul de link-uri de pe aceste site-uri incepe sa depaseasca 25% - 30% din numarul total de link-uri pe care le ai. Derpre Trustrank s-a mai vorbit aici.

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    O intrebare legata de subiect. Site-urile adult sunt puse in aceeasi oala cu site-urile de piraterie?
    Daca te referi la faptul ca pot ajunge usor in Google blacklist, atunci as spune ca amandoua sunt cam in aceeasi oala.
    Totusi as evita link-uri de pe astfel de site-uri in primul rand pentru ca nu sunt din acelasi domeniu (relevante) pentru site-urile mele si abia apoi pentru faptul ca sunt vulnerabile la Sandbox si Blacklist. Si zic asta in ideea ca daca ai un site in acest domeniu (cum voi avea si eu in curand ) de abia atunci principala ingrijorare devine cea de vulnerabilitate la Sandbox si Blacklist a site-urilor care iti trimit link-uri.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google face update la pagerank iar?
    De Dragos Nicu în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th October 2008, 13:33
  2. Google blacklist
    De zoltankr în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th September 2008, 23:16
  3. Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 19th January 2008, 14:01
  4. Google PageRank: What Do We Know About It?
    De tataraseni în forumul Utile
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th June 2007, 18:25
  5. Google pagerank - secrete dezvaluite
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st July 2004, 15:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii