Hai sa-l lasam pe Cristi sa raspunda, ca e thread-ul luiNU lua prea in serios chestia cu duplicate content.![]()
Hai sa-l lasam pe Cristi sa raspunda, ca e thread-ul luiNU lua prea in serios chestia cu duplicate content.![]()
Nu am avut nici un link catre nici o pagina... cel putin asa imi arata yahoo si webmaster tools de la google.
Poate era vreun link prin log-urile de inregistrare a domeniilor.
LE: Da.. paginile interne aveau toate link catre ele pe index, la fel si indexul avea link de pe paginile interne.
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 6th July 2008 la 19:09.
Am si eu o intrebare in ceea ce priveste aria PPC. Cum sunt sistemele de tipul bux.to:
a) sunt ilegale (deoarece advetiserii in mod normal doresc clienti din acele clickuri si nu doar persoane interesate sa mai faca un banut fara a cumpara vreodata ceva - e destul de clar ca aceste persoane nu au potential de cumparare deci nu vor deveni clienti);
b) sunt legale (deoarece sunt sustinute de advertiseri care prefera aceasta metoda - small incentives / mici stimulente - pentru a le fi vazute ofertele, oricum in acest caz cei care se gandesc sa faca din acest tip de surf ads "un banut" nu fac altceva decat sa piarda timpul deoarece sumele sunt extrem de mici).
Care este deci raspunsul corect?
inca o intrebare: dupa ce am modificat tema unui site s-a pierdut descrierea meta si a fost declasat de google. am schimbat pe tema veche, paginile au fost reindexate cu descrierea normala. in cat timp revine in rankings?
Daca as avea o optiune ar fi cea din urma (400+) normal. Content is still king.Postat în original de Tudi
Nu cred ca exista asa ceva. Preferabil ar fi ca un anumit cuvant sau fraza targetata sa existe de cel putin 5 ori in continutul paginii (exceptand Meta-uri, Title-uri si ALT-uri). Preferabil de 5-10 ori, si cel putin odata in "bold" sau "strong" si "italic".Postat în original de Tudi
Daca este o armonie perfecta, chiar ar putea dauna (este un semn premergator spam-ului asa cum au descoperit si altii din testele lor). Eu as zice ca aceasta armonie este benefica, in momentul in care nu ai exact acelasi continut si in title, si in description, si in pagina de multiple ori.Postat în original de Tudi
Mergand un pic mai departe de intrebarea ta, nu recomand sa se puna aceeasi fraza pe foarte multe alt-uri la imagini din pagina, sau in foarte multe locatii din text.
De ce ai avea 10.000 de pagini optimizare pentru acelasi cuvant ? Este aberant. Gandeste-te ce ar insemna sa ai 10.000 de pagini optimizate pentru 10.000 de cuvinte.Postat în original de giginamol
Nu stiu exact daca poate duce la o penalizare, dar in momentul in care ai aceleasi meta data (title and/or description) duce sigur la o indexare defectuoasa, uneori aratand o singura pagina indexata (cu link-ul de "repeat the search with the omitted results included.").
Sunt in balanta. Mai ales ca acum Google Translate are si limba romana.Postat în original de meetzah
Teoretic nu ar trebui sa le considere duplicat, pentru ca se adreseaza unor piete diferite. Asa ar trebui sa se puna problema.
Google nu va putea sa-si dea seama exact de intelesul fiecarei fraze, sau daca este exact o copie, o fraza scrisa in ambele limbi, Romana si Engleza, dar cu siguranta va numara cuvintele folosite in pagina si procentajul aparitiilor (densitatea) si va putea sa-si dea seama de multe.
Bineinteles ca sunt ilegale. Punct. Este evident ca acei oameni nu vor acele produse. Participand in astfel de retele "easy money" inseamna ca advertiserii isi pierd banii degeaba, Google are rata mare de fraudare per click, si uite asa se duce de rapa tot.
De-aia nu investesc unele firme in PPC. De frica fraudei. Competitie sau nu.
Tu ai vrea sa ai astfel de vizitatori, si sa il platesti pe fiecare cu 0,05 - 1 Euro ?
Teoretic dupa inca 2-3 treceri de spider. Din propria experienta am vazut ca revine exact la pozitia intiala, deci nu exista penalizari and stuff pentru simplu fapt ca schimbi un Meta si apoi il aduci la valoarea initiala.
Cand ai vazut 2-3 update-uri de SERPS si inca nu ai pozitia veche, inseamna ca ori competitia a bagat tare in perioada asta, ori ceva s-a intamplat intre timp cu site-ul tau.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mersi de raspunsuri. La asta ma refeream cand ziceam de armonie, sa fie relevante keyword-urile din title, metas cu cele din continut. Nu neaparat sa fie identice, dar sa fie din acelasi context.Daca este o armonie perfecta, chiar ar putea dauna (este un semn premergator spam-ului asa cum au descoperit si altii din testele lor). Eu as zice ca aceasta armonie este benefica, in momentul in care nu ai exact acelasi continut si in title, si in description, si in pagina de multiple ori.
Mergand un pic mai departe de intrebarea ta, nu recomand sa se puna aceeasi fraza pe foarte multe alt-uri la imagini din pagina, sau in foarte multe locatii din text
In sensul ca am vazut site-uri care probabil si-au facut o lista de keyword-uri si le folosesc random. De exemplu, site-ul e despre "motociclete" si "masini" (keyword-uri). Si se pune in titlu cuvantul motociclete la o pagina care vorbeste de masini, doar ca sa fie bagat keywordul.
Cu tot respectul, dar aici te contrazic eu
http://www.google.com/search?hl=ro&r...ixmag.ro&meta=
http://www.google.com/search?hl=ro&r...C4%83utare&lr=
mixmag[punct]ro - PR 2
Si nu inteleg de ce a si indexat atatea pagini ca nu a fost nicaieri listat..Ma gandesc ca poate din toolbar.
Later edit: am scos linkul, ca momentan chiar nu am interes sa am linkuri catre el...
Ultima modificare făcută de Somebody; 10th July 2008 la 08:36.
la comanda link:site google nu afiseaza toate linkurile existente.
Afiseaza foarte putine ,pana in 5%.
la cautarea mixmag.ro pe google apare un site in fata , www.awa-rolls-jaluzele.ro probabil a fost link pe el catre mixmag...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)