si eu tot comment kahuna am folosit .. e destul de bun pentru a gasi bloguri cu pr mare pe un anumit keyword..
si eu tot comment kahuna am folosit .. e destul de bun pentru a gasi bloguri cu pr mare pe un anumit keyword..
Da, pana la urma tot Fast Blog Finder recomand...
Sper sa faca seo2 ceva mai reusit si pt romani pt ca amandoua programele cauta doar in engleza sau alte limbi. Partea nasoala ar fi sa il faca si sa nu prea gasim bloguri din profilul care ne intereseaza.
@seo2 - sper sa il faci sa caute mult mai bine deoarece cele 2 programe, despre care am discutat aici, gasesc foarte putine bloguri din imensitatea www-ului.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
pentru backlinkurile de pe forumuri primesti mai putine asa zis puncte de la google
Si oare nu exista un soft care sa posteze automat comentarii pe bloguri? As fi interesat sa cumpar sau daca ar fi si free ar fi mai perfect![]()
Sant astfel de scripturi dar o dai in altele
Michelle, bineinteles ca exista, insa tocmai asta fac aplicatiile de spam: posteaza automat comentarii pe bloguri. E riscanta practica, pentru ca daca bloggerii respectivi au o protectie anti-spam adecvata, te vei trezi pe lista spammerilor, iar cand vei dori sa comentezi pe bune, nu vei mai putea pt ca IP-ul tau a fost inclus pe lista spam. Si nu e ceva de dorit...
(De adaugat: Citeam undeva ca aplicatiile de comment spam nu indica provenienta "comentatorului": vine din motor de cautare sau e vizitator pe browser. Articolul respectiv dadea o solutie tocmai pentru aceasta problema, de blocare a unor asemenea "comentatori" prin editarea fisierului .htaccess sau folosirea de pluginuri.)
Iar ca sa fiu la subiect: apar situatii in care nu ne putem folosi de metode mai bune de promovare. In aceste cazuri, putem apela la comentarii pe bloguri dofollow, cu mentiunea de a comenta pe subiect, nu de genul "frumos articol", "tine-o tot asa", ca nu vor fi aprobate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)