nu am facut pentru forum vbulletin dar PM cu numele site-ului si ma uit (free)
nu am facut pentru forum vbulletin dar PM cu numele site-ului si ma uit (free)
eu am astept cu softplus cam 2 zi jumate pana ce sau generat toate link-urile
Pai cate milioane de pagini ai omule pe site ?
<?php if(is_home() || is_single() || is_page()){
echo “<meta name=\”robots\” content=\”index,follow\”>”;
} else {
echo “<meta name=\”robots\” content=\”noindex,follow\”>”;
}?>
incerc sa pun asta in header.php dar apoi imi da eroare. care este solutia? ce ar trebui sa scriu la robots.txt ca sa fie echivalent cu asta?
Sunt novice. Cum pot sa-mi fac un robots.txt, si un sitemap ?
Poate sa ma ajute cineva cu un sfat?
Toate softurile ce le-am gasit nu erau free. Nu am posibilitatea sa platesc un soft.
Multumesc Anticipat
Pentru robots.txt puteai face ceva foarte la moda: sa cauti pe google Glumesc: The Web Robots Pages
Pentru generat sitemap de inscris in Google Webmaster Tools, eu am folosit acest tool free (maxim 500 pagini vor fi indexate): Create your Google Sitemap Online - XML Sitemaps Generator
Pentru generat sitemap in site trebuie sa folosesti un script daca paginile apar/dispar zilnic sau poti face ceva static daca sunt cateva pagini.
Muzica moca nu strica niciodata :) mai ales daca e actualizata zilnic.
XHTML, CSS, JS, WP, ETC...
Am blocat in robots.txt toate url-urile ce contin caracterul #
Google imi arata ca nu mai are acces la nici o pagina din cauza acestei reguli (paginile testate nu au acest caracter in url).
Aveti idee de ce?
@evolution pentriu ca # face parte din posibliteata dea crea un "jump" catre o anumita parte a paginii .. Basic HTML data types aici cam zice cum sa le poti folosi deci eu cred ca blocarea # este o mare greseala si nu o recomand ..
Cum se poate seta ca un anume fisier dintr-un director blocat sa fie totusi indexat ?
de ex eu am :
User-agent: *
Disallow: /images/
dar am in acest director fisierul oferta.pdf pe care as vrea sa il indexeze totusi
/images/banners/oferta.pdf
Multumesc de ajutor.
Disallow: /images/
Allow: /images/banners/oferta.pdf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)