Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Verificati-va partenerii de link-exchange !

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Unhappy Verificati-va partenerii de link-exchange !

Mai era cred pe undeva pe acest forum un threat deschis pe aceasta tema, dar nu l-am gasit si am fost foarte dezamagit si suparat de ceea ce am descoperit acuma, si n-am mai stat sa-l caut si am deschis unul nou.
    Daca e bai, rog un admin sa mute postul meu acolo.
    Deci care-mi e necazul si de ce sant asa suparat.
    In urma cu ceva timp facusem un schimb de link-uri cu site-ul gumball3000 punct ro.
    Vorbisem si stabilisem sa-l facem de forma ( 3 way link-exchange ) adica site-ul A catre site-ul B, site-ul B catre site-ul C, iar site-ul C catre site-ul A
    Mai exact eu am pus pe pagina de parteneri de la tractari-auto punct com catre site-ul lui un link cu textul si ancorul cerut urmand ca el sa puna unul catre autosos punct ro de pe pagina /links catre mine.
    Toate in regula pana azi ( cand cu ocazia faptului ca sa terminat BL-update ) am zis ca sa fac o verificare generala.
    Si surpriza neplacuta ... gasesc in codul sursa la respectivul site faimosul atribut : "nofollow" adica : <a rel="nofollow" href="http://www.autosos.ro" target="_blank">Tractari si Transport auto</a> |
    Am atasat si un screen-capture cu codul sursa pe care l-am gasit azi pe acel site.
    Mai ales ca in respectivul site am mai gasit inca multe "nofollow" atribuite unor alte site-uri cu care probabil se facuse la fel link-exchange.
    Atrag inca o data atentia asupra necesitatii verificarii partenerilor de link-exchange periodic pt ca se pare ca sant unii care recurg la asemnea metode neortodoxe si cel putin incorecte fata de parterul de schimb.
    O sa mentin link-ul pe acea pagina din site-ul meu timp de 30 de zile in care sper sa primesc un raspuns de la proprietarul site-ului referitor la motivul care a dus la atribuirea "nofollow" site-ului meu, dupa care o sa sterg respectivul link.
    .................................................. ........................................
    Un pic offtopic dar cred ca poate fi si catalogat ca on topic.Va las pe voi sa decideti.
    Noi transportatorii ( sant administratorul unei firme de transport auto ) avem o baza de date comuna in care apar firmele care "uita" sa achite facturile de transport la timp catre prestatorul respectiv.
    Asa ca in momentul in care o firma cu care nu am mai lucrat ne solicita un transport o verificam inainte de a onora comanda de transport daca este ok ( respectiv daca nu a avut incidente de plata catre alti transportatori )
    De ce am adus acest on/off topic in discutie ?
    Pentru ca ma gandesc daca nu ar strica ca cineva sa faca o lista cu astfel de site-uri care practica metode neortodoxe. Cred ca ar fi in avantajul tuturor celor care ne promovam corect site-urile sa stim de dinainte cu cine avem de-a face.
    Am economisii atat timp cat si nervi ( pt ca sincer va spun la ora asta sant un pachet de nervi )
    .................................................. ........................................
    total off topic :
    ma duc sa beau o cafea la o tipa sa ma linistesc.
    http://forum.seopedia.ro/attachment....1&d=1186765777
    cod gumball.jpg
    Imagini atașate Imagini atașate

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Am observat si eu pe directoare, doar unele link-uri care au nofollow.
    Cu dedicatie....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Cu dedicatie....
    scuze, n-am plecat inca la cafea si nu m-am prins. care e faza cu dedicatiile ?

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de autosos Vezi Post
    Un pic offtopic dar cred ca poate fi si catalogat ca on topic.Va las pe voi sa decideti.
    Noi transportatorii ( sant administratorul unei firme de transport auto ) avem o baza de date comuna in care apar firmele care "uita" sa achite facturile de transport la timp catre prestatorul respectiv.
    Asa ca in momentul in care o firma cu care nu am mai lucrat ne solicita un transport o verificam inainte de a onora comanda de transport daca este ok ( respectiv daca nu a avut incidente de plata catre alti transportatori )
    De ce am adus acest on/off topic in discutie ?
    Pentru ca ma gandesc daca nu ar strica ca cineva sa faca o lista cu astfel de site-uri care practica metode neortodoxe. Cred ca ar fi in avantajul tuturor celor care ne promovam corect site-urile sa stim de dinainte cu cine avem de-a face.
    Am economisii atat timp cat si nervi ( pt ca sincer va spun la ora asta sant un pachet de nervi )
    Cat tine de site-uri nu e chiar asa negru pe alb. Exista situatii in care se schimba proprietarul sitului, se pierd baze de date, etc. In plus, lista pe care o aveti cu firmele respective banuiesc ca nu e la indemana oricui. Daca ar exista una cum ai propus, pe internet, ar trebui sa fie publica. Mai adaugi aici si anonimatul oferit de web si ajungi la certuri si dezbateri interminabile cu "de ce apare situl meu pe lista?"
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

O avea si el un of asemanator.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Cat tine de site-uri nu e chiar asa negru pe alb. Exista situatii in care se schimba proprietarul sitului, se pierd baze de date, etc.
    Totul poate fi la fel de alb pe negru si in ceea ce priveste site-urile.
    Topicul era doar de atentionare dar daca ai adus discutia eu cred ca la fiecare problema pusa de tine ( ai dat 2 exemple mai sus ) exista cate o solutie.
    Pentru ca un site care ar fi listat in aceea lista ar fi listat pe baza unor probe corecte. Adica cod sursa, screen-capture, google cache, whois ( cred ca mai sant probe ).
    Si daca e de rea-credinta eu cred ca e bine sa existe in aceea lista, daca insa e de buna credinta si a aparut in lista in baza unei erori atuncea la fel de bine poate fi si sters din aceea lista ( desigur tot pe baza unor probe )
    In plus, lista pe care o aveti cu firmele respective banuiesc ca nu e la indemana oricui.
    Alex, lista referitoare la acele firme la care am facut referinta e publica si chiar acesta este rostul ei. Sa fie publica pentru a prevenii ! Acesta e rolul ei si nu inteleg de ce ar fii altfel. O poti gasi si tu si oricine in revistele sau site-urile de profil ( tranzit, bursa transport, etc )
    Iar la fel ca si la ceea ce am propus eu cand cel "urecheat" i-si achita obligatiile financiare cei responsabili cu lista scot firma respectiva de acolo lasand doar o notificare.
    Daca ar exista una cum ai propus, pe internet, ar trebui sa fie publica. Mai adaugi aici si anonimatul oferit de web si ajungi la certuri si dezbateri interminabile cu "de ce apare situl meu pe lista?"
    La intrebarea cu "de ce" sper ca am raspuns. Listarea in respectiva lista se poate face doar cu anumite probe.
    Sa vedem ce au de zis si altii.
    Eu doar am propus.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Mda... e greu sa nu te enervezi cand ti se intampla chestii din astea. O lista a persoanelor neserioase poate fi constituita doar cu dovezi, insa ea poate fi utila utila altor persoane ca sa se fereasca.

In legatura cu directoarele cu nofollow, exista unele la care se spune de la inceput ca linkul are nofollow, urmand sa fie transformat in link curat daca site-ul inscris pune backlink. In cazul in care chestia asta e clara inca de la momentul inscrierii, atunci e ok.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Din moment ce doar anumite site-uri sint listate cu nofollow, eu le consider dedicatii.
    In mod special doar acele site-uri au nofollow. Deci sint..dedicatii.

Ar trebui facut un thread pe tema asta, sa stim sa ne ferim.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ar trebui facut un thread pe tema asta, sa stim sa ne ferim.
    Pai tocmai ce l-am facut

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

In fine am primit si un raspuns pe mail de la respectivul.
    eu:
    > stimate domn,
    > in urma cu ceva timp am facut un schimb de link-uri.cu site-ul autosos.ro si
    > cu tractari-auto.com.
    > de ce link-ul catre mine are "nofolow" ca si atribut ?
    > eu am considerat ca santem oameni seriosi
    dansul :
    Ultima data cand am verificat link-urile catre acest site, site-ul pe
    care trebuia sa se afle link-ul meu nu functiona si din acest motiv am
    pus nofollow.
    Am verificat acum ca sa nu mai apara vreo alta neintelegere si observ
    ca site-ul respectiv functioneaza, dar are PR 2, nu 3 cum avea
    initial. Daca doriti in continuare sa facem link exchange va rog sa
    puneti link-ul catre acest site pe o pagina cu PR minim 3.
    Weekend placut!
    Deci eu unul m-am lamurit complet.
    Si o sa scot link-ul chiar azi pt ca asemenea "parteneri" consider eu sant de evitat.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 02:40
  2. Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 20th March 2010, 12:22
  3. Link exchange / Banner exchange
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st May 2008, 19:02
  4. Posibil HACK - verificati-va siteurile