ma inscriu si eu pe lista celor care sunt afectati dramatic de google in aceste zile (ca si overall trafic)...
sper sa se termine cat mai repede si sa fie o schimbare in bine per total (ca in aprilie)
ma inscriu si eu pe lista celor care sunt afectati dramatic de google in aceste zile (ca si overall trafic)...
sper sa se termine cat mai repede si sa fie o schimbare in bine per total (ca in aprilie)
Eu am vazut modificari de page rank ieri de dimineata.
Ultima modificare făcută de Giovanni; 9th July 2007 la 19:30.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
pagerank? m-as mira, e cam deverme. Plus ca am verificat si eu zilele astea si nu am vazut nimic
Si eu am observat zilele astea schimbari de pagerank, nu la site-urile mele , plus mi-a mai spus cineva ca lui sigur i s-a schimbat pagerankul la unul din site-uri, ciudat fiindca eu stiam ca deabi la sfarsitul luni iulie poate chiar la inceputul luni august o sa se updateze pr-ul.![]()
Exemple, exemple altfel din auzite nu credem nimic. Cam am auzit de la unul sau de la altul. E super easy sa verifici un PR. Da sau nu e singura optiune, poate e copilaros spus.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Si mie imi arata page rank 5 la primul post de pe blog.
nici o schimbare la mine, la nici un site, pe nici un datacenter![]()
:)
Nici la mine. A fost o eroare de la SearchStatus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)