Supun la discutie un subiect mai putin discutat si anume Feed Autodiscovery. A folosit sau foloseste cineva aceasta metoda si la ce rezultate a ajuns.
Supun la discutie un subiect mai putin discutat si anume Feed Autodiscovery. A folosit sau foloseste cineva aceasta metoda si la ce rezultate a ajuns.
Il folosesc pentru majoritatea siturilor. E usor fiindca majoritatea celor ce le am au si wordpress instalat ca si blog, pe langa situl principal. Asta inseamna ca preiau direct link rel="alternate" din blog in codul principal.
Cat de folositor este? Nu stiu cata lume stie de el. Eu de exemplu in Firefox faceam bookmarks la rss-uri. De la un timp pun totul in Google Reader.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Ai idee ce diferente exista intre Google FeedFetcher si Googlebot ? In afara faptului ca Google FeedFetcher ignora robots.txt-ul mai sunt si alte diferente ?
din cate stiu eu Google FeedFetcher se uita numai in RSS-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)